KITA nyedhiyakake PERALATAN BERKUALITAS

PERALATAN GENCOR

  • 100mV/g Integratif Piezoelektrik Kecepatan Getaran Transduser Triaxial Pemancar Getaran

    100mV/g Integratif Piezoelektrik Getaran Spesi...

    Deskripsi Produk
    KH5004 3-axis: KH5004 accelerometer dirancang kanthi prinsip efek piezoelektrik, pangukuran 3-sumbu, ndhukung macem-macem opsi instalasi, bisa menehi kinerja dhuwur lan nilai banget, kanggo ketemu tes macem-macem kanggo ombone paling.Produk kasebut dipasang karo sirkuit integrasi presisi, sing bisa ngukur telung arah X, Y, lan Z bebarengan, lan output sinyal 4-20mA utawa IEPE.Pangguna bisa nyambungake PLC / DCS utawa peralatan ngawasi kolektor liyane, utamané digunakake kanggo ngawasi negara getaran saka Gir lan bantalan saka mesin puteran industri (motors, pumps, centrifuges, compressors, blowers, etc.), ngawasi fault, engineering geology, ngawasi geologi. , getaran saka bangunan dhuwur lan struktur gedhe, etc.
  • Low Price Air Suhu lan Kelembapan Sensor RS485 Wall Mount Temp Humid Transmitter

    Sensor Suhu Udara lan Kelembapan Rega murah R...

    Deskripsi Produk
    KHT100 punika kualitas dhuwur tembok jinis suhu lan asor sensor, ngadopsi Swiss modul sensor majeng lan kinerja dhuwur siji chip dirancang kanggo suhu asor Takeran kamar njero ruangan, digunakake digunakake ing tetanèn: griya ijo, house jamur, farm, seeding kamar, house unggas;panyimpenan refrigerated, Warehouse, kamar kadhemen Medicinal, HAVC;Otomasi Bangunan aplikasi lingkungan asor dhuwur.Lingkungan Kelembapan Tinggi:

    Fitur
    * Akurasi Dhuwur, Stabilitas Dhuwur;Anti-Interferensi dealing ing PCB
    * Teknologi sealing dhuwur lan proteksi lapisan telu-bukti sing apik
    * Range: T: -20 nganti 80°C, 0-50°C, -40 nganti 60°C;H: 0-100%
    * Kisaran suhu bisa disetel kanthi ngalih DIN njero
    * Kanthi fungsi nutup kerugian dening tombol dibangun ing
    * Output: 4-20mA, 0-5VDC, 0-10VDC, output RS485
    * Probe bisa karo bledug-bukti, jinis banyu-bukti, opsional
    * Akurasi: T: ± 3 ° C, H: ± 3%;Resolusi: T: 0,01, H: 0,1% RH
    * Proteksi: omah listrik: IIP65;Probe: IP54
    * Wide sumber daya: 12-36VDC;15-36VDC (mung 4-20mA)
  • Kualitas Tinggi OEM Sensor Analog Air Bahan Bakar Minyak Air Suhu Dhuwur Digital 4-20ma Rega Pemancar Tekanan

    Kualitas Tinggi OEM Sensor Minyak Bahan Bakar Udara Analog Wat...

    Deskripsi Produk
    KHP300D Universal digital pressure Sensor pemancar: adopts diimpor majeng difusi silikon minangka komponen sensitif, tliti dhuwur lan stabilitas dhuwur, sirkuit dibangun ing sinyal mV exchange kanggo standar saiki, output sinyal voltase.
  • Fan pump Vibration Transmitter 4-20ma Housing Sensor Getaran Kanggo Ngawasi Sistem Getaran

    Pompa kipas Pemancar Getaran 4-20ma Housing V...

    Deskripsi Produk
    Akselerometer piezoelektrik KH400A yaiku akselerometer piezoelektrik sensitivitas dhuwur frekuensi rendah kanthi sirkuit IEPE sing dibangun;Ngonversi output pangisian daya dening sensor piezoelektrik jinis daya dadi output voltase impedansi rendah liwat preamplifier sing dipasang ing sensor kasebut.Sensor jinis IEPE biasane ana ing wangun output rong kabel, yaiku, sumber arus konstan digunakake kanggo sumber daya;baris padha digunakake kanggo sumber daya lan sinyal.Biasane bagean DC disaring dening saringan high-pass ing output saka sumber daya saiki pancet.Kauntungan paling gedhe saka sensor jinis IEPE yaiku kualitas sinyal pangukuran sing apik, gangguan sing sithik, kemampuan anti-gangguan sing kuat lan pangukuran jarak jauh, utamane akeh sistem akuisisi data anyar sing wis dilengkapi sumber arus konstan, mula, sensor IEPE bisa langsung disambungake menyang sistem akuisisi data.Tanpa instrumentasi sekunder liyane.Sensor IEPE wis mboko sithik ngganti accelerometers piezoelektrik output daya tradisional ing testing geter.KH400A nduweni karakteristik sensitivitas dhuwur, kaku dhuwur, lan wates ngisor respon frekuensi rendah.Iki digunakake kanthi wiyar ing pangukuran geter lan kejut ing aeroangkasa, penerbangan, transportasi, konstruksi, jembatan, pemantauan industri, riset lan piwulang ilmiah, pangukuran lan lapangan liyane;utamané cocok kanggo testing struktur jembatan, bangunan Low-gedhe, lapangan geter frekuensi banget kurang kayata ngawasi geter, deteksi lindhu, lemah lan dhasar ngawasi getaran.

     

  • termokopel tipe k

    termokopel tipe k

    thermocouple jinis k minangka sensor suhu nggunakake resistensi platinum (PT) lan suhu nduweni hubungan fungsional tartamtu, amarga presisi dhuwur, sawetara pangukuran gedhe, reproduksibilitas lan stabilitas.Bisa langsung ngukur suhu permukaan macem-macem cairan, uap, gas lan barang padhet.Utamane cocok kanggo instalasi ing panggonan suhu miniatur khusus, pipa sempit, mlengkung, syarat respon cepet.
    Spesifikasi sensor suhu:
    1. Kisaran suhu panggunaan:
    K (- 50 ~ 1300 ° C), S (50 ~ 1700 ° C), T (200 ~ 350 ° C), E (0 ~ 800 ° C), J (0 ~ 1000 ° C), B (300 ~ 1800 ° C), N (0 ~ 1300 ° C)
    PT100: -200 kanggo 500 ℃ kanggo Kelas A, -200 kanggo 600 ℃ kanggo Kelas B Cu50 (-50 ~ 150 ℃), Cu100 (-50 ~ 150 ℃)
    2. Gunakake antarmuka 2/3-kabel
    3. Akurasi saka Kelas I, Kelas II
    Fitur:
    1. Presisi dhuwur lan stabilitas sing apik;
    2. Sensitivitas dhuwur lan linearitas sing apik;
    3. Wektu nanggepi cendhak lan kompatibilitas apik;
    4. Struktur kompak, instalasi gampang, kinerja anti banyu apik

  • Pemancar Thermocouple cerdas

    Pemancar Thermocouple cerdas

    Pemancar suhu cerdas bisa ngganti model sensor lan kisaran suhu sing cocog.Bisa digunakake kanthi ndownload piranti lunak gratis.

    Modul pemancar suhu seri KH213 nganggo sumber daya 24V, sistem pemancar terintegrasi rong kabel.Produk nganggo sirkuit terpadu sing diimpor, resistensi termal utawa amplifikasi sinyal termokopel lan konversi dadi arus output 4-20mA utawa 0-10mA, utawa voltase output 0 ~ 5V.Siji pemancar waja bisa langsung ngukur suhu gas utawa Cairan utamané cocok kanggo pangukuran sawetara suhu kurang, kanggo ngatasi kondensasi banyu ing impact saka pangukuran suhu.

    Rentang pangukuran resistensi termal: PT100: -200 ~ 650 ℃; CU50: -50 ~ 150 ℃
    Range pengukuran termokopel: Tipe K: 300 ~ 1200 ℃; Tipe E: 200 ~ 800 ℃; Tipe S: 600 ~ 1600 ℃
    Siginal Output: 4-20mA, 0-10mA, 0-10V, 0-5V
    Akurasi pangukuran: Pengukuran Termokopel: 0.2 ~ 0.3% Termokopel: 1 ~ 2%
    Suhu drift: 0,025% / ℃
    Sumber daya: + 12VDC utawa + 24VDC±10% Lingkungan kerja: 0~70 ℃ Kondisi Panyimpenan: -40~ + 85 ℃

     

  • MIC300AG Perekam Tanpa Kertas 6 Saluran

    MIC300AG Perekam Tanpa Kertas 6 Saluran

    Perekam tanpa kertas warna MIC300AG (96x96x85mm, nganti 6 saluran) kanggo tampilan kristal TFT warna nyata CAIR, input universal sing terisolasi, kayata termokopel, resistensi termal, tegangan saiki, suhu, level cairan, tekanan, voltase, arus, aliran, frekuensi geter input;Nganggo struktur modular kanggo weker output, sumber daya tambahan sensor, nerusake, printing, komunikasi lan fungsi liyane.Data pangukuran bisa ditampilake ing macem-macem jinis, kayata tampilan grafik grafik bar, tren wektu nyata, memori tren historis, grafik bunder wektu nyata, memori grafik bunder historis, tampilan status weker, lsp. Kurva lan data uga bisa dicithak dening printer cilik liwat port RS232.Uga nyedhiyakake fungsi ndeleng data taun, sasi, dina, jam, menit, lan detik.Perekam bisa dikonfigurasi karo server OPC, sistem SCADA lan piranti lunak profesional liyane, nggunakake protokol komunikasi modbus-RTU liwat port RS485.Data historis bisa langsung diundhuh liwat disk U, plug and play, trep lan fleksibel.Piranti lunak analisis data sing didhukung PC bisa nyithak data menyang kurva lan ngasilake ing format Excel kanggo analisis luwih lanjut.

  • MIC-TZD Geter lan suhu ngawasi pemancar Manual

    MIC-TZD Pemantauan getaran lan suhu ...

    MIC-TZD integrative geter lan suhu pemancar, nggabungaken tradisional geter lan sensor suhu lan akurasi ngukur sirkuit bebarengan, ora mung entuk "sensor + pemancar" mode fungsi sistem pangukuran geter, nanging uga entuk ekonomi nanging akurasi dhuwur sistem ukuran geter.Pemancar bisa nyambung langsung karo PLC, DCS utawa sistem liyane.Dipasang ing tutup bantalan mesin puteran, pemancar minangka pilihan sing cocog kanggo turbin uap, kompresor, motor, blower, penggemar, pompa banyu lsp kanggo ngukur kacepetan geter utawa amplitudo geter.Amarga sinyal output sing disebabake kumparan obah nglereni baris pasukan Magnetik, supaya sumber daya bisa 24VDC, instalasi gampang lan pangopènan.Pemancar bisa digunakake kanthi wiyar ing pabrik pemanas lan listrik, pabrik semen, pabrik mesin, pabrik blower, pabrik kertas, mesin tambang batu bara dll.

Dipercaya kita, pilih kita

Babagan awake dhewe

  • babagan awake dhewe

Katrangan singkat:

Founded in 2005, Mitchell group wis akeh industri, kayata industri automation instrument factory (Kehao company), cetakan pabrik (verite company), China Europe train logistics (Asia Europe Tongda company).Mitchell dumunung ing taman teknologi tinggi obor nasional.Kanthi dhukungan saka pamrentah kotamadya Xiamen, Mitchell duwe kerjasama teknis karo Universitas Xiamen lan Universitas ilmu pengetahuan lan teknologi Beijing.

Melu kegiatan pameran

ACARA & TRADE Shows

  • Sensor geter kanggo ngawasi mesin kertas lan conveyor

    Sensor geter bisa urip ing lingkungan lembab lan bledug Rolling bantalan punika lifeline saka akeh pangolahan industri, kalebu kertas lan plastik Manufaktur lan pertambangan.Bantalan iki biasane ana ing wilayah sing panas, lembab utawa mbebayani sing ora bisa diakses prediksi ...

  • Dhasar kekarepan panggolékan lan kagunaan kang umum saka commodity storage space

    Kanggo nindakake proyek sing apik ing manajemen suhu lan kelembapan ing papan panyimpenan, kita kudu sinau lan nguwasani konsep dhasar suhu lan kelembapan udara lan kawruh dhasar sing gegandhengan.Suhu udara: suhu udhara nuduhake derajat hawa adhem lan panas.Umumé, luwih cedhak karo ...

  • Telung pancegahan kanggo nggunakake platinum rhodium thermocouple ing situs

    Platinum rhodium thermocouple minangka unsur pangukuran umum ing alat ukur suhu.Bisa langsung ngukur suhu, lan langsung ngonversi sinyal suhu sing diukur dadi sinyal EMF thermoelectric, lan banjur ngowahi dadi suhu sing bakal diukur liwat listrik ...

  • Prinsip dhasar lan cara aplikasi Hall saiki lan voltase sensor lan pemancar

    1. piranti Hall Piranti Hall minangka jinis konverter magnetoelektrik sing digawe saka bahan semikonduktor.Yen IC saiki kontrol disambungake menyang mburi input, nalika kolom Magnetik B liwat lumahing sensing Magnetik piranti, Hall potensial VH katon ing mburi output ....

  • Sawetara jinis umum sensor tekanan

    Sensor tekanan minangka jinis sensor sing akeh digunakake ing sensor.Umume digunakake kanggo ngukur tekanan gedhe.Iki digunakake kanggo ngukur tekanan internal pipa, tekanan gas mesin pembakaran internal, tekanan diferensial lan tekanan injeksi, tekanan pulsating ...