100mV/g Integratif Piezoelektrik Kecepatan Getaran Transduser Triaxial Pemancar Getaran

Katrangan singkat:

Deskripsi Produk
KH5004 3-axis: KH5004 accelerometer dirancang kanthi prinsip efek piezoelektrik, pangukuran 3-sumbu, ndhukung macem-macem opsi instalasi, bisa menehi kinerja dhuwur lan nilai banget, kanggo ketemu tes macem-macem kanggo ombone paling.Produk kasebut dipasang karo sirkuit integrasi presisi, sing bisa ngukur telung arah X, Y, lan Z bebarengan, lan output sinyal 4-20mA utawa IEPE.Pangguna bisa nyambungake PLC / DCS utawa peralatan ngawasi kolektor liyane, utamané digunakake kanggo ngawasi negara getaran saka Gir lan bantalan saka mesin puteran industri (motors, pumps, centrifuges, compressors, blowers, etc.), ngawasi fault, engineering geology, ngawasi geologi. , getaran saka bangunan dhuwur lan struktur gedhe, etc.


Detail Produk

Tag produk

 

Range pengukuran
± 100g
Sensitivitas transversal (25 ℃)
± 5%
100 mV/g (160Hz)
Respon frekuensi (± 1dB)
1-5.000Hz
Frekuensi resonansi sing dipasang
≥15.000Hz
Rasio sensitivitas transversal
≤5%
Tegangan eksitasi
18VDC-28VDC
Eksitasi sumber arus konstan (mA)
2-10mA
Impedansi output
<100 Ω
Output lengkap (puncak)
± 5V
rame
<50μV
Tegangan bias
+6-+8V
Suhu kerja
-40 ℃ ~ + 120 ℃
Batas kejut (puncak)
± 1000 g
Respon suhu
ndeleng lampiran
Tipe struktur
ngethok
Bahan cangkang
304 stainless steel
Metode output
1 / 4-28 papat inti
Cara instalasi
lem m5
Bahan piezoelektrik
PZT-5
Bobot
~55g
Pemasangan bolt
M5
kabel
1/4-28Four-pin plug nguripake 3BNC Four-inti kabel shielded 2 meter
Rekomendasi Produk
Dianjurake dening bakul

Industri terintegrasi 4-20mA Accelerometer ultrasonik nirkabel sensor getaran pemancar

$ 90,00 - $ 165,00 / set

2 set

getaran mechanical testing peralatan geter pemancar

$ 120,00 - $ 280,00 / set

2 set

KH-HZD-F: Integrated Explosion-bukti Geter Transmitter

$ 120,00 - $ 220,00 / set

2 set

Sade anti banyu 0-20mm / s 4 ~ 20ma Vibration Transmitter Sensor Monitor Price

$ 80,00 - $ 180,00 / Piece

1 bêsik

Empat parameter kombinasi probe empat kawat KR939SB4 4-20ma menara pendingin peredam level minyak Sensor pemancar getaran

$ 180,00 - $ 360,00 / Piece

2 ,0 pc

integrativ bledosan-bukti industri anyar motors engine geter sensor rega pemancar geter

$ 120,00 - $ 220,00 / set

2 set

Sensor Getaran 3,2 Kawat Mekanik Analog 4-20ma Terintegrasi kanggo Sistem Getaran Kompresor Pompa Motor

$ 80,00 - $ 180,00 / set

1 atur

RS485 Accelerometer sensor geter pemancar suhu pemancar 4-20ma

$ 100,00 - $ 220,00 / Piece

2 bêsik

Profil Perusahaan
Xiamen kehao automation co., Ltd. minangka produsen profesional instrumen industri, teknologi canggih lan sertifikasi CE, ROHS, ISO bisa njamin kualitas.Pabrik produksi kita dhewe bisa njamin kauntungan rega. Ing saiki, skala perdagangan perusahaan mundhak saben dina, pelanggan ing saindenging jagad, kanthi reputasi sing apik wis dadi kepercayaan para pelanggan ing omah lan ing luar negeri, semangat kita ngarep-arep: sampeyan lan aku nyerahake. tangan, nggawe mangsa luwih apik!
Kaluwihan Kita
1.Low MOQ: Bisa ketemu bisnis promosi banget uga.2. OEM Ditampa: Kita bisa gawé desain sembarang anggere sampeyan nyedhiyani kita drawing.3.Good Service: We nambani klien minangka kanca.4.Good Quality:We duwe sistem kontrol kualitas sing ketat .Good ajining diri ing pasar manca 5.Fast & Murah Delivery: We duwe diskon amba saka forwarder (Long Contract)
Pameran
Sertifikasi
Pangiriman







  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • Regulator PID cerdas KH103

      Regulator PID cerdas KH103

      Pambuka KH103 minangka pengontrol proses PID sing cerdas, tuning mandiri PID sing cerdas, kontrol on-0ff, kontrol PID otomatis lan manual dipindhah kanthi fleksibel, pangukuran akurasi dhuwur lan akuisisi data sing kompatibel;input universal kayata thermocouple, resistance termal, saiki lan voltase, bisa ngukur kanthi akurat lan kontrol suhu, meksa, tingkat Cairan, gravitasi, aliran cepet lan liyane;nganggo teknologi SMT, struktur modular ...

    • Pemancar Sensor Tekanan Udara KHP300K

      Sensor Tekanan Udara KHP300K Trans...

      Spesifikasi Akurasi ± 0,5% FS;±0.3%FS Operasional Mode Gauge, Absolute, Negatif Measuring range -100kpa…..0-10kpa …….100Mpa ……150bar……800bar Measured medium Gas, liquid, oil compatible with 316 stainless steel Power supply 12-24VDC, standar : 24VDC±5%, riak kurang saka 1% Sinyal output 4-20mA, 0-5VDC, 1-5VDC Bahan diafragma 316SS Bahan Sambungan Proses 316SS Bahan Perumahan 304SS Sambungan Proses: M20X1....

    • Sensor Tekanan Akurasi Dhuwur Tampilan Digital LCD Pemancar Tekanan Suhu

      Sensor Tekanan Akurasi Tinggi Tampilan Digital L...

    • Pemancar Sensor Tekanan Universal KHP300

      Pemancar Sensor Tekanan Universal KHP300

      Spesifikasi Akurasi ± 0,5% FS;±0.3%FS Operasional Mode Gauge, Absolute, Negatif Measuring range -100kpa…..0-10kpa …….100Mpa ……150bar……800bar Measured medium Gas, liquid, oil compatible with 316 stainless steel Power supply 12-24VDC, standar : 24VDC±5%, riak kurang saka 1% Sinyal output 4-20mA, 0-5VDC, 1-5VDC Bahan diafragma 316SS Bahan Sambungan Proses 316SS Bahan Perumahan 304SS Sambungan Proses: M20X1....

    • Efek Hall Sensor Arus AC 4-20ma Output Dc Kebocoran Pemancar Arus Sensor Analog Digital Standar Otomatisasi Industri

      Efek Hall Sensor Arus AC 4-20ma Output Dc...

      Rekomendasi Produk Dianjurake dening bakul terisolasi RS485 modul akuisisi data Modbus RTU komunikasi converter 0-10v analog kanggo sinyal digital $19.00 – $35.00 / set 2 set KH702 RS485 TCP kanggo RTU USB Analog Digital input output IO controller $19.00 – $35.000 set. Terisolasi Universal 8 Saluran 4-20ma Modul Input Analog MODBUS/PLC $45.00 – $63.00 / potong 2 lembar Sensor Arus Ruang Inti Split...

    • Anti-Korosif 4-20mA Output Pemasangan Flange Tunggal Pemancar Tekanan Tipe Diafragma Datar

      Anti-Korosif 4-20mA Output Flange Tunggal Inst...

      PCM401 Flush Pressure Transmitter karo Flange minangka jinis produk flush supaya bisa nyukupi syarat pemasangan flange saka pelanggan.Produk iki nganggo unsur sensitif tekanan silikon sing diimpor, lan sawise milih tuwa lan stabilitas jangka panjang, kinerja produk stabil lan dipercaya.PCM401 Flush Pressure Transmitter karo Flange njupuk piring flange standar internasional minangka standar sambungan, lan bisa mujudake flan ing situs ...