Babagan awake dhewe

Apa Pilih Kita

Founded in 2005, Mitchell group wis akeh industri, kayata industri automation instrument pabrik (Kehao perusahaan), jamur pabrik (verite perusahaan), China Eropah Sepur logistik (Asia Eropah Tongda perusahaan).Mitchell dumunung ing taman teknologi tinggi obor nasional.Kanthi dhukungan saka pamrentah kotamadya Xiamen, Mitchell duwe kerjasama teknis karo Universitas Xiamen lan Universitas ilmu pengetahuan lan teknologi Beijing.

Produk Kita

Produk utama pabrik instrumen otomatisasi industri: sensor getaran, sensor suhu, sensor tekanan, sensor tegangan lan arus, flowmeter, pengontrol suhu, perekam tanpa kertas, instrumen aliran, meter pH, piranti lunak pemantauan DCS lan sistem layanan awan, sing bisa nampilake, ngrekam lan weker bebarengan ing mburi ponsel lan mburi komputer.Produk kasebut akeh didol ing Eropa, Amerika, Asia lan wilayah liyane, lan pasar utama yaiku Amerika Serikat, Jerman, Denmark, Jepang, Malaysia, Filipina lan liya-liyane.Mitchell adhedhasar kualitas produk.Saliyane klompok tim bisnis sing mumpuni lan personel R&D teknis sing paling dhuwur, Mitchell uga duwe peralatan produksi sing canggih.Manajemen perusahaan wis lulus standar kualitas ISO9001, lan produk wis lulus CE, RoHS lan sertifikasi liyane.

babagan awake dhewe
babagan awake dhewe
babagan awake dhewe

Riwayat Perusahaan

  • -2005-

    ·Pabrik otomatisasi industri Mitchell diadegake.

  • -2006-

    ·seri sensor geter lan seri instrument kontrol proses kasil dikembangaké lan certified.

  • -2009-

    ·kita kerja sama karo Alibaba kanggo ngekspor.

  • -2013-

    ·iku menangaké penghargaan prestasi teknologi dhuwur nasional saka RMB 750000.

  • -2016-

    ·Pabrik cetakan mekanik diadegake.

  • -2019-

    ·Perusahaan logistik sepur China Eropa diadegake.

  • -2020-

    ·Platform maya IOT bakal diadegake kanggo ngirim sistem Internet kanthi nirkabel.

Sertifikasi Perusahaan