Hubungi Kita

XIAMEN MITCHELL MECHANICAL CO.,LTD

alamat

S305d, Gedung Selatan, Gedung Weiye, Taman Kewirausahaan, Zona teknologi tinggi obor, Xiamen

Telpon

Sales: 86-0592-5963667

jam

Senin-Jumat: 9 am nganti 6 sore

Setu, Minggu: Tutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita