Fan pump Vibration Transmitter 4-20ma Housing Sensor Getaran Kanggo Ngawasi Sistem Getaran

Katrangan singkat:

Deskripsi Produk
Akselerometer piezoelektrik KH400A yaiku akselerometer piezoelektrik sensitivitas dhuwur frekuensi rendah kanthi sirkuit IEPE sing dibangun;Ngonversi output pangisian daya dening sensor piezoelektrik jinis daya dadi output voltase impedansi rendah liwat preamplifier sing dipasang ing sensor kasebut.Sensor jinis IEPE biasane ana ing bentuk output rong kabel, yaiku, sumber arus konstan digunakake kanggo sumber daya;baris padha digunakake kanggo sumber daya lan sinyal.Biasane bagean DC disaring dening saringan high-pass ing output saka sumber daya saiki pancet.Kauntungan paling gedhe saka sensor jinis IEPE yaiku kualitas sinyal pangukuran sing apik, gangguan sing sithik, kemampuan anti-gangguan sing kuat lan pangukuran jarak jauh, utamane akeh sistem akuisisi data anyar sing wis dilengkapi sumber arus konstan, mula, sensor IEPE bisa langsung disambungake menyang sistem akuisisi data.Tanpa instrumentasi sekunder liyane.Sensor IEPE wis mboko sithik ngganti accelerometers piezoelektrik output daya tradisional ing testing geter.KH400A nduweni karakteristik sensitivitas dhuwur, kaku dhuwur, lan wates ngisor respon frekuensi rendah.Iki digunakake kanthi wiyar ing pangukuran geter lan kejut ing aeroangkasa, penerbangan, transportasi, konstruksi, jembatan, pemantauan industri, riset lan piwulang ilmiah, pangukuran lan lapangan liyane;utamané cocok kanggo testing struktur jembatan, bangunan Low-magnitudo, lapangan geter frekuensi banget kurang kayata ngawasi geter, deteksi lindhu, lemah lan dhasar ngawasi getaran.

 


Detail Produk

Tag produk

 

jeneng
Pemancar geter
Tipe sensor
Piezoelektrik
Bahan piezoelektrik
PZT-5
Range pengukuran
(kacepetan geter)0-200 mm/s
Pangukuran
kesalahan ± 3% vom Endwert
Nomer pangukuran
1 axis
Rentang frekuensi
(kacepetan geter) 5Hz-1000Hz
Tegangan operasi
+12-24 V
Jinis voltase
DC
Fungsi output
4-20 mA
Tipe pemasangan
Utas lanang M8 x 1,25 lan 1/4 "-28 UNF
Sambungan
M10 * 1.5 konektor
Bahan
Baja tahan karat 316L
Rekomendasi Produk
Dianjurake dening bakul

Accelerometer 3-axis Universal Vibration Transmitter Accelerometer Cocog Kanggo Aviation

$ 240,00 - $ 580,00 / Piece

2 ,0 pc

4-20mA 5-1.6K Hz XYZ telung arah akselerasi Sensor Getaran Pemancar Getaran

$150,00 - $380,00 / Piece

2 ,0 pc

Empat parameter kombinasi probe menara pendingin peredam sensor getaran 4-20ma Pemancar getaran

$ 180,00 - $ 360,00 / Piece

2 ,0 pc

Empat parameter kombinasi probe empat kawat KR939SB4 4-20ma menara pendingin peredam level minyak Sensor pemancar getaran

$ 180,00 - $ 360,00 / Piece

2 ,0 pc

Plug Udara Terintegrasi/Tahan Air 4-20ma Transduser Sensor Getaran untuk Pompa, Pemantauan Kecepatan Getaran Motor

$ 90,00 - $ 165,00 / Piece

2 bêsik

Kedher Tuning Fork Level Switches Water Measuring sensor switch

$ 120,00 - $ 220,00 / set

2 set

Integrated 4-20mA RS485 Vibrator ngawasi Geter Sensor Transmitter

$ 90,00 - $ 180,00 / set

2 set

Kualitas dhuwur bledosan-bukti 10-1000Hz 4-20mA accelerometer sensor geter

$ 80,00 - $ 220,00 / set

2 set

Profil Perusahaan
Xiamen kehao automation co., Ltd. minangka produsen profesional instrumen industri, teknologi canggih lan sertifikasi CE, ROHS, ISO bisa njamin kualitas.Pabrik produksi kita dhewe bisa njamin kauntungan rega. Ing saiki, skala perdagangan perusahaan mundhak saben dina, pelanggan ing saindenging jagad, kanthi reputasi sing apik wis dadi kepercayaan para pelanggan ing omah lan ing luar negeri, semangat kita ngarep-arep: sampeyan lan aku nyerahake. tangan, nggawe mangsa luwih apik!
Kaluwihan Kita
1.Low MOQ: Bisa ketemu bisnis promosi banget uga.2. OEM Ditampa: Kita bisa gawé desain sembarang anggere sampeyan nyedhiyani kita drawing.3.Good Service: We nambani klien minangka kanca.4.Good Quality:We duwe sistem kontrol kualitas sing ketat .Good ajining diri ing pasar manca 5.Fast & Murah Delivery: We duwe diskon amba saka forwarder (Long Contract)
Pameran
Sertifikasi
Pangiriman
FAQ







  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • Kualitas Tinggi OEM Sensor Analog Air Bahan Bakar Minyak Air Suhu Dhuwur Digital 4-20ma Rega Pemancar Tekanan

      Kualitas Tinggi OEM Sensor Minyak Bahan Bakar Udara Analog Wat...

      Pitakon ngawasi wektu nyata piranti Peralatan nggunakake kertu akuisisi sambungan komunikasi RS485 kanggo entuk rekaman wektu nyata, ngawasi lan pitakon Model Pemancar tekanan universal Akurasi Sensor ± 0,5% FS;±0.3%FS Pengukur Mode Operasional, Mutlak, Rentang Pengukuran Negatif -100kpa…..0-10kpa …….100Mpa Gas medium terukur, cair, lenga kompatibel karo 316 stainless steel Power supply 12-24VDC, standar...

    • Efek Hall Sensor Arus AC 4-20ma Output Dc Kebocoran Pemancar Arus Sensor Analog Digital Standar Otomatisasi Industri

      Efek Hall Sensor Arus AC 4-20ma Output Dc...

      Rekomendasi Produk Dianjurake dening bakul terisolasi RS485 modul akuisisi data Modbus RTU komunikasi converter 0-10v analog kanggo sinyal digital $19.00 – $35.00 / set 2 set KH702 RS485 TCP kanggo RTU USB Analog Digital input output IO controller $19.00 – $35.000 set. Terisolasi Universal 8 Saluran 4-20ma Modul Input Analog MODBUS/PLC $45.00 – $63.00 / potong 2 lembar Sensor Arus Ruang Inti Split...

    • Pengontrol suhu kurva-KH104 Manual

      Pengontrol suhu kurva-KH104 Manual

      Spesifikasi ● Akurasi: 0.5% ● Wektu nanggapi: ≤0.5s nalika parameter nyaring FiL=0 ● Spesifikasi Output: Output weker relay: 220VAC/3A, 220VAC/0.8A SSR voltase driving output: 12VDC/30Ma Output retransmisi arus linier: 4 -20Ma standar utawa 0-10Ma utawa output Komunikasi selaras: RS485, RS232 antarmuka serial ● Fungsi weker Watesan dhuwur, watesan sing luwih dhuwur, watesan kurang, watesan ngisor, nganti 3 output weker.● Sumber Daya: 85-240VAC,-15%,...

    • MIC200BF Mini Paperless Recorder 4 Saluran

      MIC200BF Mini Paperless Recorder 4 Saluran

      Spesifikasi Input Analog Spesifikasi Termokopel Sinyal Input: 7 jinis (K,S,B,E,J,N,T) Lampu tahan RTD: 3 jinis (Pt100, CU50,CU100) Tegangan DC: (0-5VDC, 1-5VDC ) Arus DC: (4-20mA, 0-10 mA) Akurasi +-(0.2%FS+1) angka Sampling Rate 1s/1 saluran, Modular Output Fungsi Relay Alarm nganti 2 poin, 220VAC,0.8A, NO utawa NC Transmisi ulang 4-20mA, 0-10Ma, siji titik Pasokan Daya Tambahan kanggo sensor 5V, 12V, 24VDC, 50mA f...

    • Pemancar Sensor Tekanan Universal KHP2000

      Pemancar Sensor Tekanan Universal KHP2000

      Spesifikasi Akurasi ± 0,5% FS;±0.3%FS Operasional Mode Gauge, Absolute, Negatif Measuring range -100kpa…..0-10kpa …….100Mpa ……150bar……800bar Measured medium Gas, liquid, oil compatible with 316 stainless steel Power supply 12-24VDC, standar : 24VDC±5%, riak kurang saka 1% Sinyal output 4-20mA, 0-5VDC, 1-5VDC Bahan diafragma 316SS Bahan Sambungan Proses 316SS Bahan Perumahan 304SS Sambungan Proses: M20X1....

    • KHT500 Tembok Tipe Suhu Kamar lan Pemancar Kelembapan

      KHT500 Tipe Tembok Suhu Kamar lan Kelembapan...

      Fitur • Akurasi Dhuwur, Stabilitas Dhuwur;Kanthi indikator LCD utawa ora • teknologi sealing dhuwur lan pangayoman lapisan banget • Range: T: -20 kanggo 80 ° C, 0-50 ° C, -40 kanggo 60 ° C;H: 0-100% • Output: 4-20mA, 0-5VDC, 0-10VDC, RS485 output • Akurasi: T: ± 3 ° C, H: ± 3%;• Resolusi: T: 0,1 ° C, H: 0,1% RH • Stabilitas jangka panjang: T: <04 / taun, H: <0,5% RH / taun • Wektu respon: T6t (63%): maks = 3s;H((90%): 5s • Kisaran Suhu bisa disetel nganggo switch DIN • Kanthi indikasi...