Piranti kontrol tampilan cerdas

  • RS485 4-20mA Digital 4,8,12,16,32 Saluran Tampilan Warna Multi-saluran Suhu Paperless Universal Chart recorder

    RS485 4-20mA Digital 4,8,12,16,32 Saluran Tampilan Warna Multi-saluran Suhu Paperless Universal Chart recorder

    Deskripsi Produk
    MIC300G 16Channels Data Logger (144x144mm, nganti 16 saluran) iku werna TFT LCD tampilan;input universal terisolasi kayata thermocouple, resistance termal, saiki lan voltase, input frekuensi, bisa ndhukung multi-loop aliran totalizer karo suhu otomatis lan fungsi ganti rugi meksa;nggunakake fungsi output struktur modular kayata weker, sumber daya tambahan kanggo output sensor, retransmission, print lan komunikasi lan sapiturute. Data pangukuran bisa ditampilake ing macem-macem jinis, kayata tampilan grafis minangka grafik bar, tren wektu nyata, memori tren sejarah, grafik bunder wektu nyata, memori grafik bunder sajarah lan tampilan negara nguwatirake.uga bisa dicithak ing kurva lan data dening mini printer liwat RS232 port;Ing wektu sing padha, uga menehi fitur kanggo mriksa data taun, sasi, dina, jam, menit, detik langsung.Perekam bisa dikonfigurasi karo server OPC, sistem SCADA lan piranti lunak profesional liyane kanthi protokol komunikasi MODBUS-RTU liwat port RS485.Data riwayat bisa didownload langsung nganggo USB flash drive, plug and play, gampang lan fleksibel.Piranti lunak analisis data sing didhukung PC bisa nyithak data ing format kurva lan output Excel kanggo analisis luwih lanjut.

     

  • Universal Digital 16/24/32 Multi Channel Warna Perekam Suhu Tanpa Kertas dengan USB/Relay/RS485/ Ethernet

    Universal Digital 16/24/32 Multi Channel Warna Perekam Suhu Tanpa Kertas dengan USB/Relay/RS485/ Ethernet

    Deskripsi Produk
    Perekam tanpa kertas warna KH200BF (72x72x105mm, nganti 4 saluran) kanggo rekaman multi-fungsi, input universal sing terisolasi, kayata termokopel, resistensi termal, tegangan saiki, suhu, level cair, tekanan, voltase, arus, aliran, input frekuensi geter;Nganggo struktur modular kanggo weker output, sumber daya tambahan sensor, nerusake, printing, komunikasi lan fungsi liyane.Data pangukuran bisa ditampilake ing macem-macem jinis, kayata tampilan grafik grafik bar, tren wektu nyata, memori tren historis, grafik bunder wektu nyata, memori grafik bunder historis, tampilan status weker, lsp. Kurva lan data uga bisa dicithak dening printer cilik liwat port RS232.Uga nyedhiyakake fungsi ndeleng data taun, sasi, dina, jam, menit, lan detik.Perekam bisa dikonfigurasi karo server OPC, sistem SCADA lan piranti lunak profesional liyane, nggunakake protokol komunikasi modbus-RTU liwat port RS485.Data historis bisa langsung diundhuh liwat disk U, plug and play, trep lan fleksibel.Piranti lunak analisis data sing didhukung PC bisa nyithak data menyang kurva lan ngasilake ing format Excel kanggo analisis luwih lanjut.
  • Kontroler Pid Kanthi pengontrol suhu lan kelembapan Modbus Pengontrol Suhu PID kanthi output jinis K

    Kontroler Pid Kanthi pengontrol suhu lan kelembapan Modbus Pengontrol Suhu PID kanthi output jinis K

    Deskripsi Produk
    Akurasi dhuwur: +-(0.2%FS+1) Sinyal input analog tunggal utawa universal sing bisa diprogram: TC RTD, mA DC, mV DC.Cocog kanggo ngukur lan nampilake suhu, tekanan, kelembapan, tingkat aliran, geter, lsp. Jendela ganda, papat digit, tampilan LED 7 segmen, gampang disetel parameter lan nilai weker.teknologi SMT, desain luwih ringkes;adopts struktur modular majeng, konfigurasi fleksibel.Pilihan sumber daya universal 85-240VAC utawa 24VDC, kanthi bukti thunderbolt lan proteksi 10detik saka nyambungake menyang 380VAC kanthi ora sengaja.Ndhukung nyaring digit, ngimbangi digital lan kompensasi otomatis simpang kadhemen termokopel, pangopènan fleksibel lan operasi sing gampang.Ndhukung nganti 4 output weker, saben weker bisa diatur nganti HA, HHA, LA, LLA kanggo weker watesan.Ndhukung sumber daya tambahan;5VDC, 12VDC, 24VDC kanggo sensor eksternal lan pemancar.Ndhukung output retransmisi saiki kanggo transmisi sinyal luwih lanjut.Ndhukung komunikasi RS485, RS232 adhedhasar protokol MODBUS-RTU, bisa dikonfigurasi karo SCADA, server OPC dll kanggo komunikasi ing papan sing adoh.
  • Regulator PID cerdas KH103

    Regulator PID cerdas KH103

    KH103 minangka pengontrol proses PID sing cerdas, tuning mandiri PID sing cerdas, kontrol on-0ff, kontrol PID otomatis lan manual dipindhah kanthi fleksibel, pangukuran akurasi dhuwur lan akuisisi data sing kompatibel;input universal kayata thermocouple, resistance termal, saiki lan voltase, bisa ngukur kanthi akurat lan kontrol suhu, meksa, tingkat Cairan, gravitasi, aliran cepet lan liyane;nggunakake teknologi SMT, fungsi output struktur modular kayata relay, SSR, SCR, sumber daya tambahan kanggo output sensor, retransmission, print lan komunikasi etc, gampang lan fleksibel kanggo konfigurasi.