Pemancar Thermocouple cerdas

Katrangan singkat:

Pemancar suhu cerdas bisa ngganti model sensor lan kisaran suhu sing cocog.Bisa digunakake kanthi ndownload piranti lunak gratis.

Modul pemancar suhu seri KH213 nganggo catu daya 24V, sistem pemancar terintegrasi rong kabel.Produk nganggo sirkuit terpadu sing diimpor, resistensi termal utawa amplifikasi sinyal termokopel lan konversi dadi arus output 4-20mA utawa 0-10mA, utawa voltase output 0 ~ 5V.Siji pemancar waja bisa langsung ngukur suhu gas utawa Cairan utamané cocok kanggo pangukuran sawetara suhu kurang, kanggo ngatasi kondensasi banyu ing impact saka pangukuran suhu.

Rentang pangukuran resistensi termal: PT100: -200 ~ 650 ℃; CU50: -50 ~ 150 ℃
Range pangukuran termokopel: Tipe K: 300 ~ 1200 ℃; Tipe E: 200 ~ 800 ℃; Tipe S: 600 ~ 1600 ℃
Siginal Output: 4-20mA, 0-10mA, 0-10V, 0-5V
Akurasi pangukuran: Pengukuran Termokopel: 0.2 ~ 0.3% Termokopel: 1 ~ 2%
Suhu drift: 0,025% / ℃
Sumber daya: + 12VDC utawa + 24VDC±10% Lingkungan kerja: 0~70 ℃ Kondisi Panyimpenan: -40~ + 85 ℃

 


  • :
  • Detail Produk

    Tag produk

    Ukuran lan instalasi

    KH213温度智能变送器尺寸与安装图

    Parameter

    Sinyal Output: 4-20mA
    Beban maksimal: maks.(V power supply-7.5V)/0.022A (output saiki)
    Pengukuran: tempt-linearity, resistance-linearity, voltase-linearity
    Watesan sirkuit: <=22Ma
    Wektu nanggepi: <=1 detik
    Saturasi saiki: Sisih kurang 3.9mA, sisih dhuwur 20.5Ma
    Saiki weker: sensor damger utawa output sensor turnoff punika 3.9mA utawa 22mA (kajaba TC)
    Akurasi: 0,1% FS
    Akurasi pangukuran gegandhengan karo m
    Sumber daya: U = 12V nganti 40V
    Suhu kerja: -40 nganti 85 ℃
    Suhu panyimpenan: -40 nganti 100 ℃
    Kondensasi: Diijini
    Proteksi: IP00;IP66 (dipasang)
    Tahan lindhu: 4g / 2 nganti 150HZ
    Efek voltase: bisa nglirwakake
    Sudut dipasang: ora ana watesan

    Transfer macem-macem sinyal input menyang output 4-20mA
    Input: RTD, Thermocouple
    Konfigurasi dening PC
    2 jinis input termometer resistensi (RTD)
    8 jenis termokopel (TC)
    Kompensasi persimpangan kadhemen sing dibangun ing
    Input:

    Model Jinis Range Pengukuran Min Range
    RTD Pt100 -200 kanggo 600 ℃ 10K
    Cu50 -50 nganti 150 ℃ 10K
    TC B 400 kanggo 1820 ℃ 500K
    E -100 kanggo 1000 ℃ 50K
    J -100 kanggo 1200 ℃ 50K
    K -180 kanggo 1372 ℃ 50K
    N -180 kanggo 1300 ℃ 50K
    R -50 kanggo 1760 ℃ 500K
    S -50 kanggo 1760 ℃ 500K
    T -200 kanggo 400 ℃ 50K

    Sambungan Wire

    KH213温度智能变送器j接线图

    Pitakonan ngawasi wektu nyata piranti

    Peralatan kasebut nggunakake kertu akuisisi sambungan komunikasi RS485 kanggo entuk rekaman, pemantauan lan pitakon wektu nyata

    pro01

    Transmisi data nirkabel

    Piranti lunak akuisisi awan, mung butuh komunikasi modul nirkabel 4G, ora ana kabel, gampang dipasang!Data utawa grafik tampilan remot komputer ponsel, bebarengan karo fungsi weker SMS.

    pro3

    Profil perusahaan

    Xiamen mitcheil automation co., Ltd. minangka produsen profesional instrumen industri, teknologi canggih lan sertifikasi CE, ROHS, ISO bisa njamin kualitas.Pabrik produksi kita dhewe bisa njamin kauntungan rega.

    Suhu

    Saiki, skala perdagangan perusahaan saya tambah saben dina, para pelanggan ing saindenging jagad, kanthi reputasi apik wis dadi kapercayan para pelanggan ing omah lan ing luar negeri, semangat kita ngarep-arep: sampeyan lan aku tangan, nggawe masa depan sing luwih apik!

    Suhu

    Packaging lan Transportasi

    Packing: Sijine PC menyang tas gelembung pisanan, lan banjur menyang karton

    Kelengkapan: Manual, U disk

    Angkutan udara: DHL, TNT lan ekspres liyane


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • OEM DN30-DN6000 Kualitas Tinggi Digital China Wall Mounted Ultrasonic Water Flowmeter Harga, Ultrasonik Flow Meter

      OEM DN30-DN6000 High Quality Digital China Wall ...

      Deskripsi Produk Rekomendasi Produk Disaranake dening bakul KHLDG 4-20mA Electromagnetic Water Flow Meter $200.00 – $300.00 / set 1 set KHLWQ Industrial Digital Natural Gas Turbine Flow Meter $100.00 – $300.00 / set 1 set KHLDG- $300.0000.00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 set 1 set pengukur aliran minyak nabati oval gear flow meter turbin $150.00 – $450.00 / set 1 set KHLWQ Gas 4-20mA output Turbin Flow Meter dengan s...

    • jinis thermocouple - jinis Screw

      jinis thermocouple - jinis Screw

      Spesifikasi Model produk Tipe termokopel - Tipe sekrup Tipe K termokopel/PT100 Kelas akurasi Kelas I, Kelas II Bahan timbal Kawat pelindung FEP loro/telu dilapisi perak Ukuran probe Dhukungan kanggo dawa Kawat khusus Dhukungan kanggo kisaran Suhu khusus K (- 50 ~ 1300 ℃ ) PT100: -200 kanggo 500 ℃ kanggo Kelas A, -200 kanggo 600 ℃ kanggo Kelas B Cu50 (-50 ~ 150 ℃), Cu100 (-50 ~ 150 ℃) Proteksi tabung bahan kabel PVC, tempe dhuwur ...

    • pengontrol suhu -KH101 Manual

      pengontrol suhu -KH101 Manual

      Spesifikasi ● Sinyal Input TC : K,S,E,J,T,B,N RTD: Cu50,Pt100 Tegangan Linear : 0-5V,1-5V,0-10VDC Arus Linear : 0-10mA, 4-20mA (should nyambungake resistor tliti eksternal, 500Ω kanggo 0-10mA utawa 250Ω kanggo 4-20mA) Sinyal lengkap: siji sinyal input bisa disesuaikan (Mangga menehi saran nomer indeks sinyal nalika input non-linear) ● Range ukuran: Thermocouple: K (-50) ~ 1300 ℃ ) 、 S ( -50 ~ 1700 ℃ ) 、 T ( -200 ~ 350 ℃ ) , E ( 0 ~ 800 ℃ ) , J ( 0 ~...

    • MIC-TZD Geter lan suhu ngawasi pemancar Manual

      MIC-TZD Pemantauan getaran lan suhu ...

      Fitur sawetara Ageng wektu nanggepi termal Short, ngurangi kesalahan dinamis Kekuwatan mechanical dhuwur, slightness, respon termal cepet, kejut apik lan resistance meksa;Prinsip Kerja Resistansi termal ngukur suhu kanthi karakteristik: resistensi uga owah nalika suhu obyek sing diukur diganti.Nalika resistensi ganti, piranti kerja bakal ...

    • Manual Sensor Akselerasi MIC-G

      Manual Sensor Akselerasi MIC-G

      Spesifikasi Sensitivitas 20mv/mm/s±0,3% 30mv/mm/s±0,3% 50mv/mm/s±0,3% Tanggapan Frekuensi 10-1000Hz Range Pengukuran 0-1G 0-2G 0-3G 0-5G 0-10G Sinyal Liyane Output standar saiki 4-20mA (standar nalika pesen) utawa RS485 Output Impedansi ≤500 Power supply DC24V Max akselerasi 20g Arah Pengukuran Vertikal utawa horisontal Metode pemasangan vertikal utawa horisontal dipasang ing titik geter sing diukur Utas pemasangan ...

    • KHP300T High Temperature Pressure Sensor Transmitter

      KHP300T Sensor Tekanan Suhu Tinggi Trans...

      Spesifikasi Akurasi ± 0,5% FS;±0.3%FS Operasional Mode Gauge, Absolute, Negatif Measuring range -100kpa…..0-10kpa …….100Mpa ……150bar……800bar Measured medium Gas, liquid, oil compatible with 316 stainless steel Power supply 12-24VDC, standar : 24VDC±5%, riak kurang saka 1% Sinyal output 4-20mA, 0-5VDC, 1-5VDC Bahan diafragma 316SS Bahan Sambungan Proses 316SS Bahan Perumahan 304SS Sambungan Proses: M20X1....