termokopel tipe k

Katrangan singkat:

thermocouple jinis k minangka sensor suhu nggunakake resistensi platinum (PT) lan suhu nduweni hubungan fungsional tartamtu, amarga presisi dhuwur, sawetara pangukuran gedhe, reproduksibilitas lan stabilitas.Bisa langsung ngukur suhu permukaan macem-macem cairan, uap, gas lan barang padhet.Utamane cocok kanggo instalasi ing panggonan suhu miniatur khusus, pipa sempit, mlengkung, syarat respon cepet.
Spesifikasi sensor suhu:
1. Kisaran suhu panggunaan:
K (- 50 ~ 1300 ° C), S (50 ~ 1700 ° C), T (200 ~ 350 ° C), E (0 ~ 800 ° C), J (0 ~ 1000 ° C), B (300 ~ 1800 ° C), N (0 ~ 1300 ° C)
PT100: -200 kanggo 500 ℃ kanggo Kelas A, -200 kanggo 600 ℃ kanggo Kelas B Cu50 (-50 ~ 150 ℃), Cu100 (-50 ~ 150 ℃)
2. Gunakake antarmuka 2/3-kabel
3. Akurasi saka Kelas I, Kelas II
Fitur:
1. Presisi dhuwur lan stabilitas sing apik;
2. Sensitivitas dhuwur lan linearitas sing apik;
3. Wektu nanggepi cendhak lan kompatibilitas apik;
4. Struktur kompak, instalasi gampang, kinerja anti banyu apik


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi

Model produk termokopel tipe k
Jinis Tipe K termokopel/PT100
Tingkat akurasi Kelas I, Kelas II
Standar kualitas tes IEC584, IEC1515, GB/T16839-1997, JB/T5582-91
Diameter kawat unsur Tipe tunggal: 2-8mm, Tipe ganda: 3-8mm, Disesuaikan
Bahan tabung proteksi 304, 310S, 316 etc
Range pangukuran -50 kanggo 1300 ℃ Gunakake kanggo dangu 0 kanggo 1100 ℃
Metode Gunung benang tetep utawa fleksibel, flange utawa ora
Ukuran benang n M6x1.5 M8x1.25, M10x1.5, M12x 1.5, M16x1.5, 1/2NPT, 1/4NPT,

utawa selaras

Ukuran flange disesuaikan
Kabel nyambungake Kabel PVC, kabel tahan suhu dhuwur, kabel silika gel, kabel PTFE, kabel Mika dll
Nyambung sirah kasus banyu-bukti, kasus splash-bukti, kasus bledosan-bukti

Ukuran standar:

ukuran k

Item khusus:

Yen sampeyan nggunakake sensor suhu sing padha, sumangga kita ngerti sampeyan. bukti cipratan, Kita bisa ngatur kanggo sampeyan!

Contone: Yen termokopel, jinis K, 200 nganti 1000degc, unsur tunggal, Kelas II, Tabung Proteksi: 304, Ukuran Probe: 450X 300x8mm, benang: M12X1.5, dawa kabel: 1meter, ora dibutuhake bukti banyu.

Pitakonan ngawasi wektu nyata piranti

Peralatan kasebut nggunakake kertu akuisisi sambungan komunikasi RS485 kanggo entuk rekaman, pemantauan lan pitakon wektu nyata

pro01

Transmisi data nirkabel

Piranti lunak akuisisi awan, mung butuh komunikasi modul nirkabel 4G, ora ana kabel, gampang dipasang!Data utawa grafik tampilan remot komputer ponsel, bebarengan karo fungsi weker SMS.

pro3

Profil perusahaan

Xiamen mitcheil automation co., Ltd. minangka produsen profesional instrumen industri, teknologi canggih lan sertifikasi CE, ROHS, ISO bisa njamin kualitas.Pabrik produksi kita dhewe bisa njamin kauntungan rega.

Suhu

Saiki, skala perdagangan perusahaan saya tambah saben dina, para pelanggan ing saindenging jagad, kanthi reputasi apik wis dadi kapercayan para pelanggan ing omah lan ing luar negeri, semangat kita ngarep-arep: sampeyan lan aku tangan, nggawe masa depan sing luwih apik!

Suhu

Packaging lan Transportasi

Packing: Sijine PC menyang tas gelembung pisanan, lan banjur menyang karton

Kelengkapan: Manual, U disk

Angkutan udara: DHL, TNT lan ekspres liyane


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • High Quality Stainless Steel 316L Heavy Duty Hydraulic Diaphragm Pressure Gauge

      Kualitas Tinggi Stainless Steel 316L Tugas Berat Hy...

      Rekomendasi Produk Rekomendasi Penjual Ketel uap 0~10MPa alat pengukur tekanan digital pengukur tekanan $1,50 – $4,50 / set 2,0 set Axial spring tube diameter 150mm horizontal mounting pipeline oil pressure gauge manometer $0,80 – $4,50 / set 10,0 set Pressure Edge Negative Axial Pengukur Tekanan Vakum Tahan Guncangan Tipe Dibantu Magnetik -0.1-0mpa 1 TAHUN $10.00 – $13.00 / set 2.0 set 1.6MP...

    • Anti-Korosif 4-20mA Output Pemasangan Flange Tunggal Pemancar Tekanan Tipe Diafragma Datar

      Anti-Korosif 4-20mA Output Flange Tunggal Inst...

      PCM401 Flush Pressure Transmitter karo Flange minangka jinis produk flush supaya bisa nyukupi syarat pemasangan flange saka pelanggan.Produk iki nganggo unsur sensitif tekanan silikon sing diimpor, lan sawise milih tuwa lan stabilitas jangka panjang, kinerja produk stabil lan dipercaya.PCM401 Flush Pressure Transmitter karo Flange njupuk piring flange standar internasional minangka standar sambungan, lan bisa mujudake flan ing situs ...

    • RS485 4-20mA Digital 4,8,12,16,32 Saluran Tampilan Warna Multi-saluran Suhu Paperless Universal Chart recorder

      RS485 4-20mA Digital 4,8,12,16,32 Warna Saluran...

      Akurasi ±(0.2%FS+1) digit Sumber daya 100-240VAC utawa 24VAC Sinyal Input TC: K, S, E, J, T, B, N, R, WRe526, WRe325 RTD: PT100, CU50, CU100 Tegangan Linear: 0-5V, 1-5V Linear saiki: 0-10mA, 4-20mA Input frekuensi: 0-5KHZ, siji saluran Liyane: 0-20mV, 0-60mV, 0-100mV, 0-500mV Output Modul 16 saluran output weker relay (Maks) 4-20mA Output transmisi ulang RS485 port komunikasi RS232 port cetak DC5V/12V/24VDC aux.sumber daya port USB Rekam wektu...

    • jinis thermocouple - jinis ring tekanan

      jinis thermocouple - jinis ring tekanan

      Spesifikasi Model produk Tipe termokopel - tipe dering tekanan Tipe Tipe K termokopel/ PT100 Kelas akurasi Kelas I, Kelas II Bahan timbal Kawat pelindung FEP loro/telu dilapisi perak Ukuran probe Dhukungan kanggo dawa kawat khusus Dhukungan kanggo kisaran Suhu khusus K (- 50 ~ 1300 ℃) PT100: -200 kanggo 500 ℃ kanggo Kelas A, -200 kanggo 600 ℃ kanggo Kelas B Cu50 (-50 ~ 150 ℃), Cu100 (-50 ~ 150 ℃) Proteksi tabung bahan kabel PVC, hi...

    • pengontrol suhu -KH130 Manual

      pengontrol suhu -KH130 Manual

      Spesifikasi ●Sinyal Input TC: K,S,E,J,T,B,N RTD: Cu50,Pt100,CU100 Tegangan Linear: 0-5VDC,1-5VDC Arus Linear: 0-10mA, 4-20mA (kudu nyambung eksternal) resistor tliti, 500Ω kanggo 0-10mA utawa 250Ω kanggo 4-20mA) Sinyal lengkap: siji sinyal input liyane bisa ditambahake lan selaras (mangga menehi saran sinyal nalika input non-linear) ● Ukuran sawetara: Thermocouple: K (-50 ~ 1300) ℃), S (-50 ~ 1700 ℃), T (-200 ~ 350 ℃) , E ( 0 ~ 800 ℃ ), J ( 0 ...

    • 100mV/g Integratif Piezoelektrik Kecepatan Getaran Transduser Triaxial Pemancar Getaran

      100mV/g Integratif Piezoelektrik Getaran Spesi...

      Rentang pangukuran ±100g Sensitivitas transversal(25℃) ±5% 100 mV/g (160Hz) Tanggapan frekuensi konstan(±1dB) 1-5.000Hz Frekuensi resonansi terpasang ≥15.000Hz Rasio sensitivitas transversal ≤5% Sumber arus eksitasi 18VDC-2 eksitasi(mA) 2-10mA Output impedansi <100 Ω Full range output (puncak) ±5V Noise <50μV Tegangan bias +6-+8V Suhu kerja -40℃~+120℃ Batas kejut (puncak) ±1000 ...