Low Price Air Suhu lan Kelembapan Sensor RS485 Wall Mount Temp Humid Transmitter

Katrangan singkat:

Deskripsi Produk
KHT100 punika kualitas dhuwur tembok jinis suhu lan asor sensor, ngadopsi Swiss modul sensor majeng lan kinerja dhuwur siji chip dirancang kanggo suhu asor Takeran kamar njero ruangan, digunakake digunakake ing tetanèn: griya ijo, house jamur, farm, seeding kamar, house unggas;panyimpenan refrigerated, Warehouse, kamar kadhemen Medicinal, HAVC;Otomasi Bangunan aplikasi lingkungan asor dhuwur.Lingkungan Kelembapan Tinggi:

Fitur
* Akurasi Dhuwur, Stabilitas Dhuwur;Anti-Interferensi dealing ing PCB
* Teknologi sealing dhuwur lan proteksi lapisan telu-bukti sing apik
* Range: T: -20 nganti 80°C, 0-50°C, -40 nganti 60°C;H: 0-100%
* Kisaran suhu bisa disetel kanthi ngalih DIN njero
* Kanthi fungsi nutup kerugian dening tombol dibangun ing
* Output: 4-20mA, 0-5VDC, 0-10VDC, output RS485
* Probe bisa karo bledug-bukti, jinis banyu-bukti, opsional
* Akurasi: T: ± 3 ° C, H: ± 3%;Resolusi: T: 0,01, H: 0,1% RH
* Proteksi: omah listrik: IIP65;Probe: IP54
* Wide sumber daya: 12-36VDC;15-36VDC (mung 4-20mA)


Detail Produk

Tag produk

 

Akurasi
T: ± 0,3 ℃ (Kisaran lengkap ing rata-rata);
Power Supply
15-36VDC (4-20mA Output);
RH: 3% RH (kalebu non-linear, pengulangan, histeresis)
12-36VDC (0-5VDC, 0 10VDC; Output RS485)
Stabilitas dawa
T: <0,04 ℃ / taun;
konsumsi daya
60mA
RH: <0,05% RH / taun
Material omah
ABS
Range
T: -20 kanggo 80 ℃;0 nganti 50 ℃, -40 nganti 60 ℃;
Tipe Probe
Tahan bledug (standar); anti banyu
RH: 0-99,9%
Instalasi
Tipe Tembok
Resolusi
T: 0,1 ℃, RH: 0,1% RH
Ukuran Case
80mm x 65mm x 38mm (LXD)
Wektu nanggepi
T: 6t(63%): min=5s, maks=30s;
Ukuran Probe
42mm x 16mm (LXD)
H (90% hawa statis): 8 detik
Ukuran Terminal
1×2,5 mm² utawa 2×1,5 mm²
Resistor beban
<500ohm
Konektor entri
M16x1.5mm
Output
4-20ma, 0-5VDC, 0-10VDC;output RS485
pangayoman
Kasus Listrik: IP65;Probe: IP54
Protokol RS485
Protokol MODBUS-RTU standar
Ambient Kerja
T: -40 nganti 80 ℃, H: 0-99,9%, ora ana embun
Baud rate
9600;disesuaikan
Suhu panyimpenan
10-50 ℃ (0-125 ℃ ing puncak)
Rekomendasi Produk
Dianjurake dening bakul

KEHAO industri High Precision USB Control suhu lan asor data logger sensor

$ 168,00 - $ 308,00 / set

2 set

Industri terintegrasi 4-20mA Accelerometer ultrasonik nirkabel sensor getaran pemancar

$ 90,00 - $ 165,00 / set

2 set

OEM 4-20mA Suhu Dhuwur Hydraulic Analog Air Bahan Bakar Minyak Pemancar Tekanan Air

$ 120,00 - $ 165,00 / set

2 set

Air stainless steel 0-1100 derajat 1200c probe 1mm 100mm pt100 J/T/N/K jenis sensor suhu termokopel

$1.20 – $5.20 / bêsik

1 bêsik

KH3000G: Perekam Suhu Tanpa Kertas industri

$ 120,00 - $ 350,00 / set

1 atur

KH706TB: Sensor Kelembaban Suhu Tipe Tembok kanthi output 4-20ma

$30,00 - $70,00 / set

1 atur

getaran mechanical testing peralatan geter pemancar

$ 120,00 - $ 280,00 / set

2 set

suhu dhuwur universal pt100 hart terintegrasi suhu modul pemancar 4-20ma

$ 6,48 - $ 8,91 / set

2 set

Profil Perusahaan
Xiamen kehao automation co., Ltd. minangka produsen profesional instrumen industri, teknologi canggih lan sertifikasi CE, ROHS, ISO bisa njamin kualitas.Pabrik produksi kita dhewe bisa njamin kauntungan rega. Ing saiki, skala perdagangan perusahaan saya tambah saben dina, pelanggan ing saindenging jagad, kanthi reputasi apik wis dadi kapercayan para pelanggan ing omah lan ing luar negeri, semangat kita ngarep-arep: sampeyan lan aku tangan ing tangan, nggawe mangsa luwih apik!
Kaluwihan Kita
1.Low MOQ: Bisa ketemu bisnis promosi banget uga.2. OEM Ditampa: Kita bisa gawé desain sembarang anggere sampeyan nyedhiyani kita drawing.3.Good Service: We nambani klien minangka kanca.4.Good Quality:We duwe sistem kontrol kualitas sing ketat .Good ajining diri ing pasar manca 5.Fast & Murah Delivery: We duwe diskon amba saka forwarder (Long Contract)
Pameran
Sertifikasi
Pangiriman







  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • Dhuwur Precision Aquarium Online Water Quality Analyzer Otomatis Ec Ph/Orp Controller

      Kualitas Air Online Akuarium Presisi Tinggi Lan...

      tampilkan 2.8 inch Resolusi 128*64 ukuran 96X96X112/mm berat 0.5Kg ukuran variabel pH/ORP Rentang pengukuran pH: 0.00 ~ 14.00pH ORP: -1000 ~ +1000mV -2000~+2000mV pengukuran pH: 2000mV (bisa disesuaikan) ORP: +1m resistensi input ≥1012Ω Kompensasi suhu NTC1OK: -10~60C akurasi ±0.3°C 60-130C akurasi ±2°C Range: -10-130C Manual/Auto Output Saiki Terisolasi, 4~20mA bisa disetel kanggo cocog ...

    • Digital Suhu Controller Thermostat Waterproof Sensor Heating Cooling LED Temp Control Relay

      Pengontrol Suhu Digital Thermostat Water...

      * Sinyal Input TC: K,S,E,J,T,B,N RTD: Cu50,Pt100 Tegangan Linear: 0-5V,1-5V,0-10VDC Arus Linear: 0-10mA, 4-20mA (should connect resistor presisi eksternal, 500Ω kanggo 0-10mA utawa 250Ω kanggo 4-20mA) Sinyal lengkap: siji sinyal input bisa disesuaikan (Mangga menehi saran nomer indeks sinyal nalika input non-linear) * Range ukuran: Thermocouple: K (-50 ~ 1300 ℃), S ( -50 ~ 1700 ℃ ) 、 T ( -200 ~ 350 ℃ ) , E ( 0 ~ 800 ℃ ) 、 J ( 0 ~ 1000 ℃ ) 、 B ( 300 ~ 1800 ℃ ) 、 N ( 0 ~ 1300 ℃ ) RTD...

    • Sensor Ngawasi Suhu lan Getaran MIC-HZT

      MIC-HZT Suhu lan Getaran Monitoring...

      Spesifikasi Sensitivitas 20mv/mm/s±0.3% 30mv/mm/s±0.3% 50mv/mm/s±0.3% Tanggapan Frekuensi 10-1000Hz Rentang Ukur Getaran 0-10mm/s 0-20mm/s 0-30.0mm/s 0-40.0mm/s 0-50.0mm/s liyane 0-100um 0-200um 0-300um 0-500um 0-1000um liyane Measuring Range Suhu 0-200 ℃ utawa Output Sinyal Liyane: 2-kelompok 4-20mA (standar nalika order) utawa Impedansi Output Liyane ≤500 Power supply DC24V Max akselerasi ...

    • Kualitas Tinggi OEM Sensor Analog Air Bahan Bakar Minyak Air Suhu Dhuwur Digital 4-20ma Rega Pemancar Tekanan

      Kualitas Tinggi OEM Sensor Minyak Bahan Bakar Udara Analog Wat...

      Pitakon ngawasi wektu nyata piranti Peralatan nggunakake kertu akuisisi sambungan komunikasi RS485 kanggo entuk rekaman wektu nyata, ngawasi lan pitakon Model Pemancar tekanan universal Akurasi Sensor ± 0,5% FS;±0.3%FS Pengukur Mode Operasional, Mutlak, Rentang Pengukuran Negatif -100kpa…..0-10kpa …….100Mpa Gas medium terukur, cair, lenga kompatibel karo 316 stainless steel Power supply 12-24VDC, standar...

    • Anti-Korosif 4-20mA Output Pemasangan Flange Tunggal Pemancar Tekanan Tipe Diafragma Datar

      Anti-Korosif 4-20mA Output Flange Tunggal Inst...

      PCM401 Flush Pressure Transmitter karo Flange minangka jinis produk flush supaya bisa nyukupi syarat pemasangan flange saka pelanggan.Produk iki nganggo unsur sensitif tekanan silikon sing diimpor, lan sawise milih tuwa lan stabilitas jangka panjang, kinerja produk stabil lan dipercaya.PCM401 Flush Pressure Transmitter karo Flange njupuk piring flange standar internasional minangka standar sambungan, lan bisa mujudake flan ing situs ...

    • MIC-G pemancar percepatan integratif

      MIC-G pemancar percepatan integratif

      Umum KH-HZD-F Explosion-proof integrative geter transmitter, nggabungake sensor geter tradisional lan akurasi ngukur sirkuit bebarengan, ora mung entuk "sensor + pemancar" mode fungsi sistem pangukuran geter, nanging uga entuk ekonomi nanging akurasi dhuwur sistem ukuran geter.Pemancar bisa nyambung langsung karo PLC, DCS utawa sistem liyane.Dipasang ing tutup bantalan mesin puteran, transmisi ...