MIC-TZD Geter lan suhu ngawasi pemancar Manual

Katrangan singkat:

MIC-TZD integrative geter lan suhu pemancar, nggabungaken tradisional geter lan sensor suhu lan akurasi ngukur sirkuit bebarengan, ora mung entuk "sensor + pemancar" mode fungsi sistem pangukuran geter, nanging uga entuk ekonomi nanging akurasi dhuwur sistem ukuran geter.Pemancar bisa nyambung langsung karo PLC, DCS utawa sistem liyane.Dipasang ing tutup bantalan mesin puteran, pemancar minangka pilihan sing cocog kanggo turbin uap, kompresor, motor, blower, penggemar, pompa banyu lsp kanggo ngukur kacepetan geter utawa amplitudo geter.Amarga sinyal output sing disebabake kumparan obah nglereni baris pasukan Magnetik, supaya sumber daya bisa 24VDC, instalasi gampang lan pangopènan.Pemancar bisa digunakake kanthi wiyar ing pabrik pemanas lan listrik, pabrik semen, pabrik mesin, pabrik blower, pabrik kertas, mesin tambang batu bara dll.


Detail Produk

Tag produk

Fitur

Range gedhe

Wektu respon termal cendhak, nyuda kesalahan dinamis

kekuatan mechanical dhuwur, slightness, respon termal cepet, kejut apik lan resistance meksa;

Prinsip Kerja

Rintangan termal ngukur suhu kanthi karakteristik: resistensi uga owah nalika suhu obyek sing diukur diganti.Nalika owah-owahan resistensi, piranti kerja bakal nuduhake nilai suhu sing cocog karo nilai resistensi.

Pambuka

Sensitivitas  20mv/mm/s±0.3% 30mv/mm/s±0.3% 50mv/mm/s±0.3%
Respon Frekuensi  10-1000Hz
Range Pengukuran 0-10mm/s 0-20mm/s 0-30.0mm/s 0-40.0mm/s 0-50.0mm/s 0-100um 0-200um 0-300um 0-500um 0-1000um
T 0-200 ℃
Sinyal Output  standar saiki 4-20mA (standar nalika pesenan)or
Impedansi Output  ≤500
sumber daya  DC24V
Akselerasi maksimal  10 g
Arah pangukuran vertikal utawa horisontal
Metode pemasangan  vertikal utawa horisontal dipasang ing titik geter diukur
Pasang benang Lintah/ Utas(M8X1.0
Suhu sekitar -40 ℃ iki85℃,
Kelembapan relatif ≤90%
Ukuran φ39×82mm,           
Bobot  Udakara 400g

Parameter Kurva Suhu

produk

Parameter kurva respon frekuensi

produk

Ukuran geter

produk

Wiring Diagram

produk

Tetembungane:Produk iki nduweni fungsi anti-inversi ing njero, saengga ora ana bedane positif utawa negatif ing antarane kabel timbal, yaiku, + 24V kanggo nyambungake siji baris ing bakal, 4-20mA kanggo nyambungake baris liyane.

Kode Order

MIC-TZD Pilihan saka Piezoelektrik Integrated Getaran lan suhu Transmitter

MIC-TZD-□-C□□-T□□-D□□-D□□-F□□

TTipe ZD

C rentang pengukuran

suhu T

D Utas

E dawa kabel

F Output

B(Nonbledosan-bukti

 

F

(bledosan-bukti)

 

 

V:01: 0~10mm/s

02: 0~20mm/s

03: 0~30mm/s

.........

D:

01: 0~100um

02: 0~200um

03: 0~300um

........

 

T:01:0-100 ℃

02:0-200 ℃

……

11: M8 * 1.2512: M10 * 1.0

13: M5*0.8

14: 1/4~28

15:Lintah

16:Ngatur

01: 1m02: 2m

03:3m

.............

 

 

4:4-20mA (standar)S:RS485

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • jinis thermocouple - jinis dipasang

      jinis thermocouple - jinis dipasang

      Spesifikasi Model produk Tipe termokopel - tipe disisipake Tipe Tipe K termokopel/ PT100 Kelas akurasi Kelas I, Kelas II Bahan timbal Kawat pelindung FEP loro/telu dilapisi perak Ukuran probe Dhukungan kanggo dawa Kawat khusus Dhukungan kanggo kisaran Suhu khusus K (- 50 ~ 1300 ℃ ) PT100: -200 kanggo 500 ℃ kanggo Kelas A, -200 kanggo 600 ℃ kanggo Kelas B Cu50 (-50 ~ 150 ℃), Cu100 (-50 ~ 150 ℃) Proteksi tabung bahan kabel PVC, te...

    • KHP-10BF Pabrik harga anticorrosion anti-blocking flange stainless steel diafragma seal pressure gauge

      KHP-10BF Pabrik rega anticorrosion anti-blok ...

      Deskripsi Produk Rekomendasi Produk Rekomendasi Penjual Ketel uap 0~10MPa alat pengukur tekanan digital pengukur tekanan $1.50 – $4.50 / set 2.0 sets Diameter tabung spring aksial 150mm pipa pemasangan horizontal oil pressure gauge manometer $0.80 – $4.50 / set Set Negative Pressure Axial 10.0 Pengukur Tekanan Kontak Listrik Vakum Tahan Guncangan Tipe Dibantu Magnetik -0.1-0mpa 1 TAHUN $10.00 – $13.00 / se...

    • Regulator PID cerdas KH103

      Regulator PID cerdas KH103

      Pambuka KH103 minangka pengontrol proses PID sing cerdas, tuning mandiri PID sing cerdas, kontrol on-0ff, kontrol PID otomatis lan manual dipindhah kanthi fleksibel, pangukuran akurasi dhuwur lan akuisisi data sing kompatibel;input universal kayata thermocouple, resistance termal, saiki lan voltase, bisa ngukur kanthi akurat lan kontrol suhu, meksa, tingkat Cairan, gravitasi, aliran cepet lan liyane;nganggo teknologi SMT, struktur modular ...

    • Sensor Suhu lan Kelembapan Digital KH706D

      Sensor Suhu lan Kelembapan Digital KH706D

      KH706DR WIRE RS485 TYPE KH706DW WIRELESS RF TYPE Spesifikasi Kode urutan Kode Dasar KH706- KH706D Ukuran Pengontrol Suhu dan Kelembapan -D 174*72.4mm (LXW) Komunikasi W Komunikasi Nirkabel R RS485 Output Relay Komunikasi -12 Ora Ana -1 . Output Relay -3 3 Output Relay -4 4 Relay...

    • jinis thermocouple - jinis whorl

      jinis thermocouple - jinis whorl

      Spesifikasi Model produk Tipe termokopel - tipe whorl Tipe Tipe K termokopel/ PT100 Kelas akurasi Kelas I, Kelas II Bahan timbal Kawat pelindung FEP loro/telu dilapisi perak Ukuran probe Dhukungan kanggo dawa Kawat khusus Dhukungan kanggo kisaran Suhu khusus K (- 50 ~ 1300 ℃ ) PT100: -200 kanggo 500 ℃ kanggo Kelas A, -200 kanggo 600 ℃ kanggo Kelas B Cu50 (-50 ~ 150 ℃), Cu100 (-50 ~ 150 ℃) Proteksi tabung bahan kabel PVC, tempe dhuwur ...

    • KHT500 Tembok Tipe Suhu Kamar lan Pemancar Kelembapan

      KHT500 Tipe Tembok Suhu Kamar lan Kelembapan...

      Fitur • Akurasi Dhuwur, Stabilitas Dhuwur;Kanthi indikator LCD utawa ora • teknologi sealing dhuwur lan pangayoman lapisan banget • Range: T: -20 kanggo 80 ° C, 0-50 ° C, -40 kanggo 60 ° C;H: 0-100% • Output: 4-20mA, 0-5VDC, 0-10VDC, RS485 output • Akurasi: T: ± 3 ° C, H: ± 3%;• Resolusi: T: 0,1 ° C, H: 0,1% RH • Stabilitas jangka panjang: T: <04 / taun, H: <0,5% RH / taun • Wektu respon: T6t (63%): maks = 3s;H((90%): 5s • Kisaran Suhu bisa disetel nganggo switch DIN • Kanthi indikasi...