MIC300AG Perekam Tanpa Kertas 6 Saluran

Katrangan singkat:

Perekam tanpa kertas warna MIC300AG (96x96x85mm, nganti 6 saluran) kanggo tampilan kristal TFT warna nyata CAIR, input universal sing terisolasi, kayata termokopel, resistensi termal, tegangan saiki, suhu, level cairan, tekanan, voltase, arus, aliran, frekuensi geter input;Nganggo struktur modular kanggo weker output, sumber daya tambahan sensor, nerusake, printing, komunikasi lan fungsi liyane.Data pangukuran bisa ditampilake ing macem-macem jinis, kayata tampilan grafik grafik bar, tren wektu nyata, memori tren historis, grafik bunder wektu nyata, memori grafik bunder historis, tampilan status weker, lsp. Kurva lan data uga bisa dicithak dening printer cilik liwat port RS232.Uga nyedhiyakake fungsi ndeleng data taun, sasi, dina, jam, menit, lan detik.Perekam bisa dikonfigurasi karo server OPC, sistem SCADA lan piranti lunak profesional liyane, nggunakake protokol komunikasi modbus-RTU liwat port RS485.Data historis bisa langsung diundhuh liwat disk U, plug and play, trep lan fleksibel.Piranti lunak analisis data sing didhukung PC bisa nyithak data menyang kurva lan ngasilake ing format Excel kanggo analisis luwih lanjut.


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi

Spesifikasi Input Analog
InputSinyal
  • Tegangan Linear: 0-5V, 1-5V, kisaran standar: -20000 nganti 20000.
  • Linear saiki: 0-10mA, kudu sambungan njaba karo 500Ω resistor;4-20mA lan kudu sambungan eksternal 250Ω resistor sing tepat.Range standar: -20000 nganti 20000.
  • Input Thermocouple: K (-50 ~ 1300 ℃), S (-50 ~ 1700 ℃), T (-200 ~ 350 ℃), E ( 0 800 ℃),

J ( 0 ~ 1000 ℃ ) 、 B ( 300 ~ 1800 ℃ ) 、 N ( 0 ~ 1300 ℃ ), R (-50-1700 ℃), WRE526 (-0 ~ 2300 ℃), WRE235 (0 ~ 2300 ℃)

  • Input RTD: Cu50 (-50 ~ 150 ℃), Pt100 (-200 ~ 600 ℃), Cu100 (-50 ~ 150 ℃)
  • Input linear liyane: 0-20mV, 0-60mV, 0-100mV, 0-500mV, kisaran standar: -20000 nganti 20000.
Akurasi
  • 0,2 kelas nalika RTD, voltase linear, saiki linear lan input TC
  • 0,2% FS ± 2,0 ℃ nalika input TC karo kompensasi prapatan kadhemen dening bagean internal recorder.
Sampling Rate ≤1 s
Koefisien Shift Suhu Nilai standar: 50PPM
Rasio CMR 85-110dB
Inputkamardikan 500Kω nalika input voltase standar;250Ω (4-20mA).Utawa 500Ω (0-10mA) nalika input saiki standar

Luwih saka 20MΩ nalika input sinyal liyane

Isolasi Tegangan terisolasi ing antarane saluran lan lemah: 1000VAC. Tegangan terisolasi ing antarane saluran: 400VAC
Termokopel Resistor internal: ora luwih saka 1000Ω.Toleransi kompensasi persimpangan kadhemen: maksimum +-2 ℃
RTD 2.5mA saiki, telung kabel, saben kabel karo resistance padha: max.10ohm saben kabel.
Tindakan Kesalahan Input Nalika TC, RTD, 1-5VDC, 4-20mA input lan ana mbukak utawa bunder cendhak, ana telung cara kasedhiya: Nilai diukur minangka maksimum, minimal utawa terus
Spesifikasi Power Supply
sumber daya VAC: 100-240VAC, frekuensi: 47-63 HZ, maks.konsumsi daya: 5VA

VDC: 24VDC, konsumsi daya maksimal: 5VA (mangga menehi saran nalika pesen)

Isolasi Nalika insulasi daya ing lemah luwih dhuwur tinimbang 1500VAC, arus bocor: 10mA sak menit

Nalika insulasi daya kanggo omah luwih dhuwur tinimbang 1500VAC, arus bocor: 10mA sak menit

Spesifikasi Output
Aux.sumber daya 24VDC, 50mA, sumber daya tambahan
Output weker Nganti 2 output weker, 250VAC, 3A output kontak relay: NO utawa NC
Transmisi maneh  Nganti 2 saluran, output 4-20mA, maks.toleransi: +-0,2%
liyane
Prosesor 32 bit, kinerja dhuwur, CPU ARM terpadu dhuwur
Panduan Hardware Integrasi internal CPU kanggo wektu sing suwe, operasi stabil lan aman
Jam Hardware Nganggo jam nyata hardware kanthi stabilitas dhuwur.Akurasi jam: +-5ppm.Sawise dipateni, baterei Li kanggo sumber daya terus-terusan.Validitas baterei yaiku 30 dina.
Memori Data Kabeh data bakal disimpen ing memori FLASH, ora perlu baterei cadangan kanggo mesthekake yen kabeh data sajarah lan paramèter konfigurasi ora bakal ilang nalika dipateni.
Comm.Pelabuhan Antarmuka komunikasi RS485 terisolasi fotolistrik
Comm.Protokol Standar MODBUS- RTU comm.protokol, bisa komunikasi karo HMI modern lan DCS langsung.
Printing Port Port cetak RS232C terisolasi fotolistrik, Baudrate: 9600bps.Résolusi cetak maksimal: 240 titik / baris
Rekam Wektu ≈46,9 dina ÷ saluran no.x Rekam wektu interval
Tampilan 3.2 inch TFT LCD warna
Bobot resik Maksimum 0,5kg
Ukuran Ukuran: 96mm * 96mm * 70mm, Instal Ukuran: 92mm * 92mm
Ambient Suhu kerja: 0-50C, kelembapan relatif;10%-85% (saiki embun)

Transportasi lan panyimpenan: Suhu: -20-60 ℃, asor relatif: 5%-95% (ora ana embun)

Dhuwur segara: 2000m

Kode pesenan

MIC300AG Pilihan saka Paperless Recorder

Tuladhane:MIC-306AG-R2A-R2A-S1-UNE

Tegese: Saluran ------- Enem Saluran

OUT1 ------- Relay weker: NO, 30VDC/3A, 220VAC/3A

OUT2 ------- Relay weker: NO, 30VDC/3A, 220VAC/3A

Komunikasi -------- port komunikasi RS485

USB--------USB flash drive kanggo download data

Sumber Daya ------ 220VAC, 50HZ, 85-240VAC

Perangkat Lunak Dukungan PC ------- Komunikasi RS485 piranti lunak DCS ekstensif

Fungsi

Kode lan Katrangan

Kode dhasar

MIC3

MIC300AG Perekam Tanpa Kertas

Saluran

01AG

Siji Saluran

02AG

Loro Saluran

……………

06AG

Enem Saluran

OUT1

N

ora ana

R2A

Relay weker: NO, 30VDC/3A, 220VAC/3A

R2B

Relay weker: NC, 30VDC/3A, 220VAC/3A
U3

Pasokan daya tambahan 24VDC terisolasi kanggo pemancar, sensor lan piranti liyane, maks.50mA

S1

Antarmuka komunikasi RS485 terisolasi, nggedhekake

I1

Output retransmisi arus linier terisolasi
OUT2

N

ora ana

R2A

Relay weker: NO, 30VDC/3A, 220VAC/3A

R2B

Relay weker: NC, 30VDC/3A, 220VAC/3A

U3

Sumber daya 24vdc tambahan sing terisolasi kanggo pemancar, sensor lan piranti liyane, maksimal 100mA

P

Port printing RS232 kanggo printer mini, printer mini WH-A5 minangka standar.Mangga wenehi nomer printer.yen printer mini wis selaras

T

Output retransmisi arus linier terisolasi

Komunikasi

N

ora ana

S1

port komunikasi RS485

S2

port komunikasi RS232

USB

N

ora ana

U

USB flash drive kanggo download data

Power Supply

N

220VAC, 50HZ, 85-240VAC

A

110VAC, 60HZ, 85-240VAC

D

24VDC

Piranti Lunak Dhukungan PC

N

Piranti lunak analisis data gratis kanggo USB menyang PC, ora ana aplikasi komunikasi

E

Komunikasi RS485 piranti lunak DCS ekstensif

Multiple gambar ndjogo

Suhu

Layar saluran tunggal

Suhu

Layar Multichannel

Suhu

Layar Tren Sejarah

Suhu

Layar Circular Sajarah

Suhu

Bar Grafik Layar

Suhu

Tampilan layar ing PC

Pitakonan ngawasi wektu nyata piranti

Peralatan kasebut nggunakake kertu akuisisi sambungan komunikasi RS485 kanggo entuk rekaman, pemantauan lan pitakon wektu nyata

Suhu

Internet Cloud Platform

Piranti lunak akuisisi awan, mung butuh komunikasi modul nirkabel 4G, ora ana kabel, gampang dipasang!Data utawa grafik tampilan remot komputer ponsel, bebarengan karo fungsi weker SMS.

Suhu

Profil perusahaan

Xiamen mitcheil automation co., Ltd. minangka produsen profesional instrumen industri, teknologi canggih lan sertifikasi CE, ROHS, ISO bisa njamin kualitas.Pabrik produksi kita dhewe bisa njamin kauntungan rega.

Suhu

Saiki, skala perdagangan perusahaan saya tambah saben dina, pelanggan ing saindenging jagad, kanthi reputasi apik wis dadi kapercayan para pelanggan ing omah lan ing luar negeri, semangat kita ngarep-arep: sampeyan lan aku tangan, nggawe masa depan sing luwih apik!

Suhu

Packaging lan Transportasi

Packing: Sijine PC menyang tas gelembung pisanan, lan banjur menyang karton

Kelengkapan: Manual, U disk

Angkutan udara: DHL, TNT lan ekspres liyane


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • MIC200BF Mini Paperless Recorder 4 Saluran

      MIC200BF Mini Paperless Recorder 4 Saluran

      Spesifikasi Input Analog Spesifikasi Termokopel Sinyal Input: 7 jinis (K,S,B,E,J,N,T) Lampu tahan RTD: 3 jinis (Pt100, CU50,CU100) Tegangan DC: (0-5VDC, 1-5VDC ) Arus DC: (4-20mA, 0-10 mA) Akurasi +-(0.2%FS+1) angka Sampling Rate 1s/1 saluran, Modular Output Fungsi Relay Alarm nganti 2 poin, 220VAC,0.8A, NO utawa NC Transmisi ulang 4-20mA, 0-10Ma, siji titik Pasokan Daya Tambahan kanggo sensor 5V, 12V, 24VDC, 50mA f...

    • MIC3000G Perekam Tanpa Kertas 12 Saluran

      MIC3000G Perekam Tanpa Kertas 12 Saluran

      Spesifikasi Input Analog Spesifikasi Termokopel Sinyal Input: 10 jinis (K,S,B,E,J,N,R,T,WRe526,WRe325) Lampu RTD-Resistance: 3 jinis (Pt100, CU50,CU100) Tegangan DC Linear: ( 0-5VDC, 1-5VDC, 0-10VDC) Arus DC: (4-20mA, 0-10 mA) mV: 0-20mV,0-60mV, 0-100mV, 0-500mV Akurasi 0.2 kelas nalika RTD, tegangan linear , arus linear lan input TC 0.2% FS ± 2.0 ℃ nalika input TC karo kompensasi persimpangan kadhemen dening bagean internal recorder Samp...

    • Perekam Tanpa Kertas Warna Mini Cerdas KH300AG

      Perekam Tanpa Kertas Warna Mini Cerdas KH300AG

      Aplikasi Petroleum, Kimia, Farmasi, Metalurgi, Kertas, Listrik, Tenaga Nuklir, Pangan, Semen, Bangunan, aviation, Laboratorium Universitas Kedokteran, Kelautan, Pengolahan limbah lsp Tampilan Wektu Panel Ngarep Nuduhake tanggal lan wektu data sing direkam Tampilan Negara Weker Tampilan negara weker : HH, LL, H, L jinis weker Tampilan Bargraph Ngidini sampeyan ndeleng data kanthi digital, tr...

    • MIC400G werna cilik recorder tanpa kertas

      MIC400G werna cilik recorder tanpa kertas

      Spesifikasi Input Analog Spesifikasi Termokopel Sinyal Input: 10 jinis (K,S,B,E,J,N,R,T,WRe526,WRe325) Lampu RTD-Resistance: 3 jinis (Pt100, CU50,CU100) Tegangan DC Linear: ( 0-5VDC, 1-5VDC, 0-10VDC) DC Saiki: (4-20mA, 0-10 mA) mV: 0-20mV, 0-60mV, 0-100mV, 0-500mV Frekuensi: 0-5KHZ, 3 Channel Akurasi 0.2 kelas nalika RTD, voltase linear, linear saiki lan input TC 0.2% FS ± 2.0 ℃ nalika input TC karo kompensasi prapatan kadhemen dening ing ...

    • MIC300G Perekam Tanpa Kertas 16 Saluran

      MIC300G Perekam Tanpa Kertas 16 Saluran

      Spesifikasi Input Analog Akurasi Spesifikasi ±(0.2%FS+1)digit Catu daya 100-240VAC utawa 24VAC Sinyal Input TC: K, S, E, J, T, B, N, R, WRe526, WRe325 RTD: PT100, CU50, CU100 Tegangan Linear: 0-5V, 1-5V Linear saiki: 0-10mA, 4-20mA Input frekuensi: 0-5KHZ, siji saluran Liyane: 0-20mV,0-60mV, 0-100mV, 0-500mV Output Modul 16 saluran output weker relay (Maks) 4-20mA Output transmisi ulang RS485 port komunikasi RS...

    • Perekam tanpa kertas warna cilik KH800

      Perekam tanpa kertas warna cilik KH800

      Aplikasi Petroleum, Kimia, Farmasi, Metalurgi, Kertas, Listrik, Tenaga Nuklir, Pangan, Semen, Bangunan, penerbangan, Laboratorium Universitas Kedokteran, Kelautan, Pengolahan limbah lsp Tampilan Wektu Panel Ngarep Nuduhake tanggal lan wektu data sing direkam Tampilan Tren Ngidini sampeyan ndeleng data ing wangun tren Tampilan Digital Ngidini sampeyan ndeleng data ing wangun digital Alarm State ...