Kabar

  • Sensor geter kanggo ngawasi mesin kertas lan conveyor

    Sensor geter bisa urip ing lingkungan lembab lan bledug Rolling bantalan punika lifeline saka akeh pangolahan industri, kalebu kertas lan plastik Manufaktur lan pertambangan.Bantalan iki biasane ana ing wilayah sing panas, lembab utawa mbebayani sing ora bisa diakses prediksi ...
    Waca liyane
  • Dhasar kekarepan panggolékan lan kagunaan kang umum saka commodity storage space

    Kanggo nindakake proyek sing apik ing manajemen suhu lan kelembapan ing papan panyimpenan, kita kudu sinau lan nguwasani konsep dhasar suhu lan kelembapan udara lan kawruh dhasar sing gegandhengan.Suhu udara: suhu udhara nuduhake derajat hawa adhem lan panas.Umumé, luwih cedhak karo ...
    Waca liyane
  • Telung pancegahan kanggo nggunakake platinum rhodium thermocouple ing situs

    Platinum rhodium thermocouple minangka unsur pangukuran umum ing alat ukur suhu.Bisa langsung ngukur suhu, lan langsung ngonversi sinyal suhu sing diukur dadi sinyal EMF thermoelectric, lan banjur ngowahi dadi suhu sing bakal diukur liwat listrik ...
    Waca liyane
  • Prinsip dhasar lan cara aplikasi Hall saiki lan voltase sensor lan pemancar

    1. piranti Hall Piranti Hall minangka jinis konverter magnetoelektrik sing digawe saka bahan semikonduktor.Yen IC saiki kontrol disambungake menyang mburi input, nalika kolom Magnetik B liwat lumahing sensing Magnetik piranti, Hall potensial VH katon ing mburi output ....
    Waca liyane
  • Sawetara jinis umum sensor tekanan

    Sensor tekanan minangka jinis sensor sing akeh digunakake ing sensor.Umume digunakake kanggo ngukur tekanan gedhe.Iki digunakake kanggo ngukur tekanan internal pipa, tekanan gas mesin pembakaran internal, tekanan diferensial lan tekanan injeksi, tekanan pulsating ...
    Waca liyane
  • Prinsip kerja sensor kelembaban

    Umumé, fungsi sensor kelembapan yaiku nalika kelembapan luwih murah tinimbang nilai tartamtu ing lingkungan tartamtu, bakal ngirim sinyal sing dirumusake supaya kita bisa njupuk langkah-langkah sing cocog ing wektu kanggo ngatasi, supaya ora ana akibat sing ora bisa didandani.Kepiye cara kerja sensor kelembapan ...
    Waca liyane
  • Pangopènan saben dina lan ndandani piranti rekaman suhu tanpa kertas Xiamen Kehao 800g

    Instrumen rekaman suhu tanpa kertas 800g minangka instrumen Xiamen Kehao sing nglumpukake lan ngontrol pirang-pirang jumlah fisik kayata suhu, tekanan lan level cairan.Antarane recorder tanpa kertas, padha duwe karakteristik volume cilik, tampilan loman lan pr dhuwur-mburi liyane ...
    Waca liyane
  • Aplikasi lan introduksi perekam tanpa kertas warna Xiamen Kehao

    Perekam tanpa kertas warna cilik Xiamen Kehao (input saluran 96 × 96mm6), tampilan LCD warna TFT sing bener.Instrumen kasebut nduweni isolasi lengkap lan fungsi input universal, nggabungake sinyal termokopel, sinyal resistensi termal, tegangan standar, saiki standar lan sinyal pulsa.Iku bisa p...
    Waca liyane
  • Setelan algoritma Kh104 PID saka pengontrol suhu

    Instrumen pangaturan PID cerdas Kh104 minangka pengontrol suhu cerdas kanthi algoritma proporsional, diferensial lan integral.Pengontrol suhu nduweni efek regulasi lan kontrol suhu otomatis.Iki digunakake kanthi akeh ing industri perawatan panas lan pemanasan.Ing ...
    Waca liyane
  • Ing jaman data gedhe, perusahaan Kehao ngetutake latihan Internet Summit

    Wis pirang-pirang taun wiwit data gedhe dienalake menyang China.Apa data gedhe ing urip nyata?Apa iku konsep?Wangsulane Ora, ing urip saben dina, yen sampeyan nyathet gaya urip saben wong nganggo pena wektu, sampeyan bakal nemokake yen liyane mung data sawise sawetara wektu.
    Waca liyane
  • Kh213 fungsi modul transmisi suhu cerdas

    Generasi anyar saka modul transmisi suhu umum-tujuan kh213 prasaja kanggo operate lan fleksibel kanggo aplikasi, nuduhake kinerja nyengsemaken malah ing aplikasi nuntut.Loro modul transmisi jumlah digital iki duwe output kuantitas analog 4 - 20 mA lan didhukung dening l...
    Waca liyane
  • Aplikasi instrumen data suhu lan kelembapan cerdas KH ing pertanian

    Rekaman data suhu lan kelembapan cerdas seri KH minangka piranti kanggo ngawasi lan ngrekam sawetara parameter iklim ing riset tetanèn, panganan, obat-obatan, industri kimia, iklim, perlindungan lingkungan, elektronik, laboratorium lan lapangan liyane.Perekam iku indep ...
    Waca liyane