Telung pancegahan kanggo nggunakake platinum rhodium thermocouple ing situs

Platinum rhodium thermocouple minangka unsur pangukuran umum ing alat ukur suhu.Bisa langsung ngukur suhu, lan langsung ngowahi sinyal suhu sing diukur dadi sinyal EMF termoelektrik, banjur ngowahi dadi suhu sing bakal diukur liwat instrumen listrik.Platinum rhodium thermistors uga diinstal ing macem-macem cara.Sing luwih umum yaiku cara tetep, sing mbutuhake panggunaan benang kanggo sambungan, lan banjur nggunakake flanges kanggo sambungan lan welding, nanging panggunaan kesempatan lan syarat uga beda, sing bisa diadili utamane miturut paramèter suhu lan tekanan. .

1, Nalika nggunakake platinum rhodium thermocouple, kita kudu mbayar manungsa waé kanggo apa kabel menehi ganti rugi cocog ing model, lan polaritas ora bisa wrongly disambungake, lan suhu mburi nyambungake antarane kabel menehi ganti rugi lan thermocouple rhodium platinum ora bisa ngluwihi. 100 ℃.

2, Yen thermocouple Platinum Rhodium digunakake kanggo dangu, sanajan bakal ana fluktuasi cilik ing tampilan suhu ing instrument, fluktuasi antarane suhu lan suhu pawon isih relatif gedhe.Mulane, kanggo mesthekake kanthi akurat suhu sing diukur, kita kudu milih thermocouple rhodium platinum kanthi konstanta wektu cilik.

3, Supaya kanggo mesthekake exchange panas cekap antarane platinum rhodium thermocouple lan resistance termal ing medium ing mburi ngukur, posisi titik pangukuran kudu milih cukup, lan iku paling apik kanggo supaya posisi tutup.


Wektu kirim: Jul-09-2022