Sensor geter kanggo ngawasi mesin kertas lan conveyor

Sensor geter bisa urip ing lingkungan sing lembab lan bledug

Rolling bantalan minangka lifeline saka akeh proses industri, kalebu kertas lan plastik manufaktur lan pertambangan.Bantalan iki biasane ana ing wilayah sing panas, lembab utawa mbebayani sing ora bisa diakses para profesional pangopènan prediktif.Panggunaan akselerometer sing dipasang kanthi permanen bakal menehi analis getaran kesempatan kanggo ndeteksi kegagalan bantalan sing serius, kayata masalah pitting utawa spalling lan pelumasan, sadurunge nyebabake mati banget.

Suhu dhuwur ICP ® Accelerometers menehi pangayoman terjangkau.Desain kasebut nyedhiyakake kemampuan suhu dhuwur sing paling apik kanggo sensor industri apa wae ing pasar tanpa mbutuhake amplifier pangisian daya eksternal.Akselerometer suhu dhuwur sirkuit terpadu bisa langsung disambungake menyang kolektor data portabel, sing ngirit dhuwit kanggo perusahaan lan nyedhiyakake instalasi sing prasaja lan resik.


Wektu kirim: Jul-13-2022