Perekam tanpa kertas

  • MIC200B-D Perekam Tanpa Kertas Irit Cilik

    MIC200B-D Perekam Tanpa Kertas Irit Cilik

    Perekam tanpa kertas biru mini KH200B-D (160X80x105mm, nganti 16 saluran) yaiku tampilan LCD biru;input universal kayata thermocouple, resistance termal, saiki lan voltase;nganggo teknologi SMT, fungsi output struktur modular kayata weker (maksimum 8 output), sumber daya tambahan kanggo output sensor, transmisi ulang, print lan komunikasi lsp. Data pangukuran bisa ditampilake ing macem-macem jinis, kayata tampilan grafis minangka bar-graph, nyata. -trend wektu, memori tren sajarah, tampilan negara nguwatirake;uga bisa dicithak ing kurva lan data dening printer mini liwat port RS232.Ing wektu sing padha, uga menehi fitur kanggo mriksa data taun, wulan, dina, jam, menit, detik langsung.Perekam bisa dikonfigurasi karo server OPC, sistem SCADA lan piranti lunak profesional liyane kanthi protokol komunikasi MODBUS-RTU liwat port RS485 lan RS232, plug and play, gampang lan fleksibel.Piranti lunak analisis data sing didhukung PC bisa nyithak data ing kurva lan format Excel kanggo analisis luwih lanjut.

  • MIC200BF Mini Paperless Recorder 4 Saluran

    MIC200BF Mini Paperless Recorder 4 Saluran

    Perekam tanpa kertas warna MIC200BF (72x72x105mm, nganti 4 saluran) kanggo rekaman multi-fungsi, input universal sing terisolasi, kayata termokopel, resistensi termal, tegangan saiki, suhu, level cair, tekanan, voltase, arus, aliran, input frekuensi geter;Nganggo struktur modular kanggo weker output, sumber daya tambahan sensor, nerusake, printing, komunikasi lan fungsi liyane.Data pangukuran bisa ditampilake ing macem-macem jinis, kayata tampilan grafik grafik bar, tren wektu nyata, memori tren historis, grafik bunder wektu nyata, memori grafik bunder historis, tampilan status weker, lsp. Kurva lan data uga bisa dicithak dening printer cilik liwat port RS232.Uga nyedhiyakake fungsi ndeleng data taun, sasi, dina, jam, menit, lan detik.Perekam bisa dikonfigurasi karo server OPC, sistem SCADA lan piranti lunak profesional liyane, nggunakake protokol komunikasi modbus-RTU liwat port RS485.Data historis bisa langsung diundhuh liwat disk U, plug and play, trep lan fleksibel.Piranti lunak analisis data sing didhukung PC bisa nyithak data menyang kurva lan ngasilake ing format Excel kanggo analisis luwih lanjut.

  • MIC300AG Perekam Tanpa Kertas 6 Saluran

    MIC300AG Perekam Tanpa Kertas 6 Saluran

    Perekam tanpa kertas warna MIC300AG (96x96x85mm, nganti 6 saluran) kanggo tampilan kristal TFT warna nyata CAIR, input universal sing terisolasi, kayata termokopel, resistensi termal, tegangan saiki, suhu, level cairan, tekanan, voltase, arus, aliran, frekuensi geter input;Nganggo struktur modular kanggo weker output, sumber daya tambahan sensor, nerusake, printing, komunikasi lan fungsi liyane.Data pangukuran bisa ditampilake ing macem-macem jinis, kayata tampilan grafik grafik bar, tren wektu nyata, memori tren historis, grafik bunder wektu nyata, memori grafik bunder historis, tampilan status weker, lsp. Kurva lan data uga bisa dicithak dening printer cilik liwat port RS232.Uga nyedhiyakake fungsi ndeleng data taun, sasi, dina, jam, menit, lan detik.Perekam bisa dikonfigurasi karo server OPC, sistem SCADA lan piranti lunak profesional liyane, nggunakake protokol komunikasi modbus-RTU liwat port RS485.Data historis bisa langsung diundhuh liwat disk U, plug and play, trep lan fleksibel.Piranti lunak analisis data sing didhukung PC bisa nyithak data menyang kurva lan ngasilake ing format Excel kanggo analisis luwih lanjut.

  • MIC300G Perekam Tanpa Kertas 16 Saluran

    MIC300G Perekam Tanpa Kertas 16 Saluran

    Perekam tanpa kertas warna MIC300G (144x144mm, nganti 16 saluran) yaiku tampilan LCD TFT warna;input universal terisolasi kayata thermocouple, resistance termal, saiki lan voltase, input frekuensi, bisa ndhukung multi-loop aliran totalizer karo suhu otomatis lan fungsi ganti rugi meksa;nggunakake fungsi output struktur modular kayata weker, sumber daya tambahan kanggo output sensor, retransmission, print lan komunikasi lan sapiturute. Data pangukuran bisa ditampilake ing macem-macem jinis, kayata tampilan grafis minangka grafik bar, tren wektu nyata, memori tren sejarah, grafik bunder wektu nyata, memori grafik bunder sajarah lan tampilan negara nguwatirake.uga bisa dicithak ing kurva lan data dening mini printer liwat RS232 port;Ing wektu sing padha, uga menehi fitur kanggo mriksa data taun, wulan, dina, jam, menit, detik langsung.Perekam bisa dikonfigurasi karo server OPC, sistem SCADA lan piranti lunak profesional liyane kanthi protokol komunikasi MODBUS-RTU liwat port RS485.Data riwayat bisa didownload langsung nganggo USB flash drive, plug and play, gampang lan fleksibel.Piranti lunak analisis data sing didhukung PC bisa nyithak data ing kurva lan format Excel kanggo analisis luwih lanjut.

  • MIC400G werna cilik recorder tanpa kertas

    MIC400G werna cilik recorder tanpa kertas

    Perekam tanpa kertas warna MIC400G (287x287x175mm, nganti 48 saluran) yaiku tampilan LCD TFT warna;input universal terisolasi kayata thermocouple, resistance termal, saiki lan voltase, input frekuensi, bisa ndhukung multi-loop aliran totalizer karo suhu otomatis lan fungsi ganti rugi meksa;nggunakake fungsi output struktur modular kayata weker, sumber daya tambahan kanggo output sensor, retransmission, print lan komunikasi lan sapiturute. Data pangukuran bisa ditampilake ing macem-macem jinis, kayata tampilan grafis minangka grafik bar, tren wektu nyata, memori tren sejarah, grafik bunder wektu nyata, memori grafik bunder sajarah lan tampilan negara nguwatirake.uga bisa dicithak ing kurva lan data dening mini printer liwat RS232 port;Ing wektu sing padha, uga menehi fitur kanggo mriksa data taun, wulan, dina, jam, menit, detik langsung.Perekam bisa dikonfigurasi karo server OPC, sistem SCADA lan piranti lunak profesional liyane kanthi protokol komunikasi MODBUS-RTU liwat port RS485.Data riwayat bisa didownload langsung nganggo USB flash drive, plug and play, gampang lan fleksibel.Piranti lunak analisis data sing didhukung PC bisa nyithak data ing kurva lan format Excel kanggo analisis luwih lanjut.

  • MIC800G Perekam Tanpa Kertas 8 Saluran

    MIC800G Perekam Tanpa Kertas 8 Saluran

    Perekam tanpa kertas warna MIC800G (195x145x60.5mm, nganti 8 saluran) kanggo tampilan kristal TFT warna nyata CAIR, input universal sing terisolasi, kayata termokopel, resistensi termal, tegangan saiki, suhu, level cairan, tekanan, voltase, arus, aliran, input frekuensi geter;Nganggo struktur modular kanggo weker output, sumber daya tambahan sensor, nerusake, printing, komunikasi lan fungsi liyane.Data pangukuran bisa ditampilake ing macem-macem jinis, kayata tampilan grafik grafik bar, tren wektu nyata, memori tren historis, grafik bunder wektu nyata, memori grafik bunder historis, tampilan status weker, lsp. Kurva lan data uga bisa dicithak dening printer cilik liwat port RS232.Uga nyedhiyakake fungsi ndeleng data taun, sasi, dina, jam, menit, lan detik.Perekam bisa dikonfigurasi karo server OPC, sistem SCADA lan piranti lunak profesional liyane, nggunakake protokol komunikasi modbus-RTU liwat port RS485.Data historis bisa langsung diundhuh liwat disk U, plug and play, trep lan fleksibel.Piranti lunak analisis data sing didhukung PC bisa nyithak data menyang kurva lan ngasilake ing format Excel kanggo analisis luwih lanjut.

  • MIC3000G Perekam Tanpa Kertas 12 Saluran

    MIC3000G Perekam Tanpa Kertas 12 Saluran

    Perekam tanpa kertas warna MIC3000G (144x144x130mm, nganti 12 saluran) kanggo tampilan kristal TFT warna nyata CAIR, input universal sing terisolasi, kayata termokopel, resistensi termal, tegangan saiki, suhu, level cairan, tekanan, voltase, arus, aliran, frekuensi geter. input;Nganggo struktur modular kanggo weker output, sumber daya tambahan sensor, nerusake, printing, komunikasi lan fungsi liyane.Data pangukuran bisa ditampilake ing macem-macem jinis, kayata tampilan grafik grafik bar, tren wektu nyata, memori tren historis, grafik bunder wektu nyata, memori grafik bunder historis, tampilan status weker, lsp. Kurva lan data uga bisa dicithak dening printer cilik liwat port RS232.Uga nyedhiyakake fungsi ndeleng data taun, sasi, dina, jam, menit, lan detik.Perekam bisa dikonfigurasi karo server OPC, sistem SCADA lan piranti lunak profesional liyane, nggunakake protokol komunikasi modbus-RTU liwat port RS485.Data historis bisa langsung diundhuh liwat disk U, plug and play, trep lan fleksibel.Piranti lunak analisis data sing didhukung PC bisa nyithak data menyang kurva lan ngasilake ing format Excel kanggo analisis luwih lanjut.

  • Perekam tanpa kertas warna cilik KH800

    Perekam tanpa kertas warna cilik KH800

    Nuduhake tanggal lan wektu data sing direkam

  • Perekam Tanpa Kertas Warna Mini Cerdas KH300AG

    Perekam Tanpa Kertas Warna Mini Cerdas KH300AG

    KH300AG minangka recorder tanpa kertas warna kanthi kualitas dhuwur (96X96X85mm, nganti 6 saluran), nggunakake teknologi canggih, dirancang kanthi kualitas lan kinerja sing dhuwur, terisolasi, akurasi dhuwur, panggunaan universal, dituju kanggo ngawasi, ngrekam, nganalisa proses ing macem-macem aplikasi industri.