Sensor tekanan

  • Alat ukur tekanan universal sensor tekanan air 4-20Ma Pemancar Tekanan

    Alat ukur tekanan universal sensor tekanan air 4-20Ma Pemancar Tekanan

    Deskripsi Produk
    KHP300J Tekanan Absolute Sensor pemancar: adopts diimpor majeng panyebaran silikon minangka komponen sensitif, tliti dhuwur lan stabilitas dhuwur, sirkuit dibangun ing sinyal mV exchange kanggo saiki standar, output sinyal voltase.
    Aplikasi: digunakake digunakake ing Petroleum, metalurgi, industri kimia, daya listrik, industri cahya, mechanical lan
    perlindungan lingkungan, banyu & banyu limbah, bahan bangunan, energi, industri panganan, produksi logam, minyak lan gas lepas pantai, industri kertas, galangan kapal lan lapangan liyane.
  • Pipa Air Explosion Proof Pressure Transmitter 200mbar Minyak Air Gas 4-20ma RS485

    Pipa Air Explosion Proof Pressure Transmitter 200mbar Minyak Air Gas 4-20ma RS485

    Rentang Tekanan -1-0-1 Bar…..600 Bar Akurasi Opsional ≤ ±1.0%FS ≤ ±0.5%FS ≤ ±0.25%FS (Disesuaikan) Bahan diafragma Piezoresistive Flush Keramik Kawat Elektronik 2 Kabel 3 Kabel Output 4~20mA ~5V 0~10 V 0.5~4.5 V Miturut Pasokan Daya Kustomisasi 12~36 V DC 12~36 V DC 15~36Vdc 5 V DC Miturut Resistansi Insulate Kustomisasi >100M Ω @50V Kothak Terminal sambungan elektronik (DIN43650 Hirschman Connect...
  • Anti-Korosif 4-20mA Output Pemasangan Flange Tunggal Pemancar Tekanan Tipe Diafragma Datar

    Anti-Korosif 4-20mA Output Pemasangan Flange Tunggal Pemancar Tekanan Tipe Diafragma Datar

    PCM401 Flush Pressure Transmitter karo Flange minangka jinis produk flush supaya bisa nyukupi syarat pemasangan flange saka pelanggan.Produk iki nganggo unsur sensitif tekanan silikon sing diimpor, lan sawise milih tuwa lan stabilitas jangka panjang, kinerja produk stabil lan dipercaya.

    PCM401 Flush Pressure Transmitter karo Flange njupuk piring flange standar internasional minangka standar sambungan, lan bisa nyadari mode pemasangan flange ing situs kanggo pangguna.Amarga diafragma kaku katon lan ngrasakake tekanan kanthi langsung, trep kanggo ngresiki, lan bisa nyukupi syarat-syarat kahanan kerja sing tahan lembab, anti banyu, ex-bukti lan kahanan kerja sing abot, produk saka seri iki digunakake digunakake kanggo media kenthel kanthi partikel ing lapangan kayata kontrol proses industri, petroleum, industri kimia, metalurgi etc.
  • Sensor Tekanan Akurasi Dhuwur Tampilan Digital LCD Pemancar Tekanan Suhu

    Sensor Tekanan Akurasi Dhuwur Tampilan Digital LCD Pemancar Tekanan Suhu

    Deskripsi Produk
    PCM-250 flush diaphragm meksa pemancar punika jenis ngalangi flattened diaphragm karo perawatan khusus ing terminal ngukur, partikel hard ing medium diukur ora bakal ngrusak diafragma flattened terisolasi.Struktur kompak, tahan korosi, tahan geter, resistensi impact corpuscle, kompensasi suhu sing akeh.Utamane cocog kanggo pangukuran tekanan cairan saka zat kenthel sing dhuwur utawa karo partikel.Iki ngrampungake masalah penyumbatan medium ing bolongan tapping tekanan.520 seri low range LED pemancar tekanan tampilan ing situs nganggo teknologi keramik elektronik canggih ing donya kanggo ngukur cairan bebas dielektrik ing komponen kasebut.Pemancar tekanan suhu medium lan dhuwur 530 dipasang kanthi unsur sensitif tahan suhu dhuwur sing diimpor.probe transduser bisa digunakake kanthi stabil kanggo wektu sing suwe ing 150 ℃.Kabeh telu produk loro-lorone duwe karakteristik kakehan resistance, resistance impact kuwat, linearity apik, stabilitas long-term, sawetara suhu sudhut lan resistance karat.Digunakake ing hidrolik, militer, riset ilmiah, aerospace, petroleum, industri kimia, tenaga listrik, segara lan lapangan liyane.

    Range
    -100~0~5,100,500,800,1000KPa;0~2,10~40MPa
    Tipe tekanan
    Tekanan gauge, tekanan negatif lan absolut
    Sinyal output
    4 ~ 20mA, 0,5 ~ 4,5V
    Tegangan input
    12 ~ 36V DC (5V)
    Akurasi
    0.1
    0.2(0.25)
    0.5
    Nonlinier Repeatability
    Tundha
    0.1
    0.2(0.25)
    0.5
    Zero lan sensitivitas
    0.01
    0.02(0.025)
    0.005
    Suhu
    -10 ℃ ~ + 70 ℃
    Suhu kerja
    -40 ~ + 150 ℃
    Jangka panjang
    ≤0.1±%FS/taun
    Wektu nanggepi
    <1ms
    Kapasitas kakehan
    200%
    Medium pangukuran
    Media korosif kompatibel karo 316L
    Diafragma
    Baja tahan karat 316L, paduan heusler C-276
    Materi kasus
    1Cr18Ni9Ti
    Rating pangayoman
    IP67

    Pitakonan ngawasi wektu nyata piranti

    Peralatan kasebut nggunakake kertu akuisisi sambungan komunikasi RS485 kanggo entuk wektu nyata
    ngrekam, ngawasi lan pitakonan
  • Pemancar Sensor Tekanan Diferensial KHP610

    Pemancar Sensor Tekanan Diferensial KHP610

    KHP610 Differential pressure Sensor pemancar: adopts diimpor majeng panyebaran silikon minangka komponen sensitif, tliti dhuwur lan stabilitas dhuwur, sirkuit dibangun ing sinyal mV exchange kanggo standar saiki, output sinyal voltase.
    Aplikasi: akeh digunakake ing Petroleum, metalurgi, industri kimia, daya listrik, industri cahya, mechanical lan lingkungan pangayoman, banyu & limbah, bahan bangunan, energi, industri pangan, produksi logam, lenga lan gas lepas pantai, industri kertas, galangan kapal lan kothak liyane. .

  • Pemancar Sensor Tekanan Udara KHP300K

    Pemancar Sensor Tekanan Udara KHP300K

    KHP300 Air conditioning pressure Sensor pemancar: adopts diimpor majeng difusi silikon minangka komponen sensitif, tliti dhuwur lan stabilitas dhuwur, sirkuit dibangun ing sinyal mV exchange kanggo standar saiki, output sinyal voltase.
    Aplikasi: akeh digunakake ing Petroleum, metalurgi, industri kimia, daya listrik, industri cahya, mechanical lan lingkungan pangayoman, banyu & limbah, bahan bangunan, energi, industri pangan, produksi logam, lenga lan gas lepas pantai, industri kertas, galangan kapal lan kothak liyane. .

  • KHP300T High Temperature Pressure Sensor Transmitter

    KHP300T High Temperature Pressure Sensor Transmitter

    KHP300T High Temperature Pressure Sensor pemancar: adopts diimpor majeng panyebaran silikon minangka komponen sensitif, tliti dhuwur lan stabilitas dhuwur, sirkuit dibangun ing sinyal mV exchange kanggo standar saiki, output sinyal voltase.
    Aplikasi: akeh digunakake ing Petroleum, metalurgi, industri kimia, daya listrik, industri cahya, mechanical lan lingkungan pangayoman, banyu & limbah, bahan bangunan, energi, industri pangan, produksi logam, lenga lan gas lepas pantai, industri kertas, galangan kapal lan kothak liyane. .

  • KHP302 Explosion-bukti Pressure Transmitter

    KHP302 Explosion-bukti Pressure Transmitter

    KHP302 Explosion-proof pressure Sensor pemancar: adopts diimpor majeng difusi silikon minangka komponen sensitif, dhuwur-tliti lan stabilitas dhuwur, sirkuit dibangun ing sinyal mV exchange kanggo saiki standar, output sinyal voltase.
    Aplikasi: akeh digunakake ing Petroleum, metalurgi, industri kimia, daya listrik, industri cahya, mechanical lan lingkungan pangayoman, banyu & limbah, bahan bangunan, energi, industri pangan, produksi logam, lenga lan gas lepas pantai, industri kertas, galangan kapal lan kothak liyane. .

  • KHP305K Sanitary Pressure Sensor Transmitter

    KHP305K Sanitary Pressure Sensor Transmitter

    KHP305K Sanitary pressure Sensor pemancar: adopts diimpor majeng difusi silikon minangka komponen sensitif, tliti dhuwur lan stabilitas dhuwur, sirkuit dibangun ing sinyal mV exchange kanggo saiki standar, output sinyal voltase.
    Aplikasi: digunakake digunakake ing pangan, susu, mechanical lan lingkungan pangayoman kothak liyane.

  • Pemancar Sensor Tekanan Universal KHP2000

    Pemancar Sensor Tekanan Universal KHP2000

    KHP2000 Universal pressure Sensor pemancar: adopts diimpor majeng panyebaran silikon minangka komponen sensitif, tliti dhuwur lan stabilitas dhuwur, sirkuit dibangun ing sinyal mV exchange kanggo standar saiki, output sinyal voltase.
    Aplikasi: akeh digunakake ing Petroleum, metalurgi, industri kimia, daya listrik, industri cahya, mechanical lan lingkungan pangayoman, banyu & limbah, bahan bangunan, energi, industri pangan, produksi logam, lenga lan gas lepas pantai, industri kertas, galangan kapal lan kothak liyane. .

  • Pemancar Sensor Tekanan Universal KHP300

    Pemancar Sensor Tekanan Universal KHP300

    KH3351 seri digital diferensial meksa Sensor pemancar, multi-fungsi pemancar tekanan pinter, dirancang kanggo aplikasi pangukuran tekanan industri, adhedhasar taun kita pengalaman Manufaktur industri sugih, ngadopsi modern maju, diwasa, teknologi sensor kapasitif dipercaya, uga digabungake karo majeng single- teknologi komputer chip lan teknologi konversi digital sensor.
    CPU nganggo nembelas chip tunggal, sing fitur kuat lan daya komputasi kacepetan dhuwur njamin pemancar kanthi kualitas lan kinerja sing apik.Piranti lunak kasebut nduweni teknologi pangolahan sinyal digital sing nggawe pemancar kanthi kemampuan anti-gangguan lan stabilitas nol, kanthi kemampuan nelusuri stabil otomatis nol (ZSC) lan kemampuan kompensasi suhu otomatis (TSC).
    Fitur antarmuka sing kuat tanpa komunikator tangan bisa njamin interaksi sing apik.Indikator LCD bisa nampilake tekanan digital, suhu, telung jinis fisik saiki lan indikasi analog 0-100%.Ing cilik saka sumber meksa non-standar, parameter setelan nul shift, sawetara setelan damping imbuhan bisa kanthi mencet tombol tombol;lan uga kalibrasi maneh ing pemancar banget trep kanggo kalibrasi ing situs.
    Komunikasi antarmuka serial bisa diowahi dadi 4-20mA DC output sinyal saiki liwat modul konverter sing ditemtokake, uga kasedhiya liwat protokol Hart (modul RS485) kanggo nyetel lan ngawasi transmisi remot, langsung nyambung karo piranti master, kayata recorder tanpa kertas, pengontrol, indikator dll instrumen, HMI, IPC, PC, Industrial Lan.
    KH3351 digunakake kanggo ngukur tekanan Sensor diferensial, tekanan gauge, tekanan absolut, level cair, aliran etc paramèter kanggo gas, Cairan, uap, digunakake digunakake ing Petroleum, metalurgi, kimia, daya, industri cahya, mechanical lan lingkungan pangayoman kothak.

  • Pemancar Sensor Tekanan Universal KHP300

    Pemancar Sensor Tekanan Universal KHP300

    KHP300 Universal pressure Sensor pemancar: adopts diimpor majeng difusi silikon minangka komponen sensitif, tliti dhuwur lan stabilitas dhuwur, sirkuit dibangun ing sinyal mV exchange kanggo standar saiki, output sinyal voltase.
    Aplikasi: akeh digunakake ing Petroleum, metalurgi, industri kimia, daya listrik, industri cahya, mechanical lan lingkungan pangayoman, banyu & limbah, bahan bangunan, energi, industri pangan, produksi logam, lenga lan gas lepas pantai, industri kertas, galangan kapal lan kothak liyane. .

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2