Produk

  • 100mV/g Integratif Piezoelektrik Kecepatan Getaran Transduser Triaxial Pemancar Getaran

    100mV/g Integratif Piezoelektrik Kecepatan Getaran Transduser Triaxial Pemancar Getaran

    Deskripsi Produk
    KH5004 3-axis: KH5004 accelerometer dirancang kanthi prinsip efek piezoelektrik, pangukuran 3-sumbu, ndhukung macem-macem opsi instalasi, bisa menehi kinerja dhuwur lan nilai banget, kanggo ketemu tes macem-macem kanggo ombone paling.Produk kasebut dipasang karo sirkuit integrasi presisi, sing bisa ngukur telung arah X, Y, lan Z bebarengan, lan output sinyal 4-20mA utawa IEPE.Pangguna bisa nyambungake PLC / DCS utawa peralatan ngawasi kolektor liyane, utamané digunakake kanggo ngawasi negara getaran saka Gir lan bantalan saka mesin puteran industri (motors, pumps, centrifuges, compressors, blowers, etc.), ngawasi fault, engineering geology, ngawasi geologi. , getaran saka bangunan dhuwur lan struktur gedhe, etc.
  • 4-20MA Explosion-proof sensing meter sensor tahan termal kepala dipasang PT100 pemancar suhu pemancar probe

    4-20MA Explosion-proof sensing meter sensor tahan termal kepala dipasang PT100 pemancar suhu pemancar probe

    Pitakonan pemantauan wektu nyata Piranti Peralatan nggunakake kertu akuisisi sambungan komunikasi RS485 kanggo entuk rekaman wektu nyata, ngawasi lan pitakon Rekomendasi Produk Disaranake dening bakul Digital industri pt100 4-20mA jinis k Display thermocouple thermometer Probe $30.00 – $61.00 / set 2 set Pt100/ Sensor suhu Pt1000 nganggo kabel pelindung tahan karat $1.90 - $2.80 / potong 5 potong industri khusus 3 kawat 4 kabel...
  • Low Price Air Suhu lan Kelembapan Sensor RS485 Wall Mount Temp Humid Transmitter

    Low Price Air Suhu lan Kelembapan Sensor RS485 Wall Mount Temp Humid Transmitter

    Deskripsi Produk
    KHT100 punika kualitas dhuwur tembok jinis suhu lan asor sensor, ngadopsi Swiss modul sensor majeng lan kinerja dhuwur siji chip dirancang kanggo suhu asor Takeran kamar njero ruangan, digunakake digunakake ing tetanèn: griya ijo, house jamur, farm, seeding kamar, house unggas;panyimpenan refrigerated, Warehouse, kamar kadhemen Medicinal, HAVC;Otomasi Bangunan aplikasi lingkungan asor dhuwur.Lingkungan Kelembapan Tinggi:

    Fitur
    * Akurasi Dhuwur, Stabilitas Dhuwur;Anti-Interferensi dealing ing PCB
    * Teknologi sealing dhuwur lan proteksi lapisan telu-bukti sing apik
    * Range: T: -20 nganti 80°C, 0-50°C, -40 nganti 60°C;H: 0-100%
    * Kisaran suhu bisa disetel kanthi ngalih DIN njero
    * Kanthi fungsi nutup kerugian dening tombol dibangun ing
    * Output: 4-20mA, 0-5VDC, 0-10VDC, output RS485
    * Probe bisa karo bledug-bukti, jinis banyu-bukti, opsional
    * Akurasi: T: ± 3 ° C, H: ± 3%;Resolusi: T: 0,01, H: 0,1% RH
    * Proteksi: omah listrik: IIP65;Probe: IP54
    * Wide sumber daya: 12-36VDC;15-36VDC (mung 4-20mA)
  • Dhuwur Precision Aquarium Online Water Quality Analyzer Otomatis Ec Ph/Orp Controller

    Dhuwur Precision Aquarium Online Water Quality Analyzer Otomatis Ec Ph/Orp Controller

    tampilkan 2.8 inch Resolusi 128*64 ukuran 96X96X112/mm berat 0.5Kg ukuran variabel pH/ORP Rentang pengukuran pH: 0.00 ~ 14.00pH ORP: -1000 ~ +1000mV -2000~+2000mV pengukuran pH: 2000mV (bisa disesuaikan) ORP: +1m resistensi input ≥1012Ω Kompensasi suhu NTC1OK: -10~60C akurasi ±0.3°C 60-130C akurasi ±2°C Range: -10-130C Manual/Auto Output Saiki Terisolasi, 4~20mA bisa disetel kanggo cocog ...
  • insert probe flow meter Harga pemasangan flowmeter elektromagnetik

    insert probe flow meter Harga pemasangan flowmeter elektromagnetik

    Rekomendasi Produk Disaranake penjual Kabeh pengukur tekanan amonia baja tahan karat NH3 manometer $2,00 – $3,80 / potong 2,0 lembar KHXC-100BF 1,6MPa kabeh pengukur tekanan kontak listrik amonia baja tahan karat $15,00 – $25,00 / potong 2,0 lembar 2,0 lembar Tekanan Beluge Tepi Listrik Negatif A Tipe Dibantu Magnetik tahan guncangan -0.1-0mpa 1 TAHUN $10.00 – $13.00 / set 2.0 set KHLDG 4-20mA Aliran Air Elektromagnetik M...
  • High Quality Stainless Steel 316L Heavy Duty Hydraulic Diaphragm Pressure Gauge

    High Quality Stainless Steel 316L Heavy Duty Hydraulic Diaphragm Pressure Gauge

    Rekomendasi Produk Rekomendasi Penjual Ketel uap 0~10MPa alat pengukur tekanan digital pengukur tekanan $1,50 – $4,50 / set 2,0 set Axial spring tube diameter 150mm horizontal mounting pipeline oil pressure gauge manometer $0,80 – $4,50 / set 10,0 set Pressure Edge Negative Axial Pengukur Tekanan Vakum Tahan Guncangan Tipe Dibantu Magnetik -0.1-0mpa 1 TAHUN $10.00 – $13.00 / set 2.0 set 1.6MP...
  • Kualitas Tinggi OEM Sensor Analog Air Bahan Bakar Minyak Air Suhu Dhuwur Digital 4-20ma Rega Pemancar Tekanan

    Kualitas Tinggi OEM Sensor Analog Air Bahan Bakar Minyak Air Suhu Dhuwur Digital 4-20ma Rega Pemancar Tekanan

    Deskripsi Produk
    KHP300D Universal digital pressure Sensor pemancar: adopts diimpor majeng difusi silikon minangka komponen sensitif, tliti dhuwur lan stabilitas dhuwur, sirkuit dibangun ing sinyal mV exchange kanggo standar saiki, output sinyal voltase.
  • RS485 4-20mA Digital 4,8,12,16,32 Saluran Tampilan Warna Multi-saluran Suhu Paperless Universal Chart recorder

    RS485 4-20mA Digital 4,8,12,16,32 Saluran Tampilan Warna Multi-saluran Suhu Paperless Universal Chart recorder

    Deskripsi Produk
    MIC300G 16Channels Data Logger (144x144mm, nganti 16 saluran) iku werna TFT LCD tampilan;input universal terisolasi kayata thermocouple, resistance termal, saiki lan voltase, input frekuensi, bisa ndhukung multi-loop aliran totalizer karo suhu otomatis lan fungsi ganti rugi meksa;nggunakake fungsi output struktur modular kayata weker, sumber daya tambahan kanggo output sensor, retransmission, print lan komunikasi lan sapiturute. Data pangukuran bisa ditampilake ing macem-macem jinis, kayata tampilan grafis minangka grafik bar, tren wektu nyata, memori tren sejarah, grafik bunder wektu nyata, memori grafik bunder sajarah lan tampilan negara nguwatirake.uga bisa dicithak ing kurva lan data dening mini printer liwat RS232 port;Ing wektu sing padha, uga menehi fitur kanggo mriksa data taun, sasi, dina, jam, menit, detik langsung.Perekam bisa dikonfigurasi karo server OPC, sistem SCADA lan piranti lunak profesional liyane kanthi protokol komunikasi MODBUS-RTU liwat port RS485.Data riwayat bisa didownload langsung nganggo USB flash drive, plug and play, gampang lan fleksibel.Piranti lunak analisis data sing didhukung PC bisa nyithak data ing format kurva lan output Excel kanggo analisis luwih lanjut.

     

  • Fan pump Vibration Transmitter 4-20ma Housing Sensor Getaran Kanggo Ngawasi Sistem Getaran

    Fan pump Vibration Transmitter 4-20ma Housing Sensor Getaran Kanggo Ngawasi Sistem Getaran

    Deskripsi Produk
    Akselerometer piezoelektrik KH400A yaiku akselerometer piezoelektrik sensitivitas dhuwur frekuensi rendah kanthi sirkuit IEPE sing dibangun;Ngonversi output pangisian daya dening sensor piezoelektrik jinis daya dadi output voltase impedansi rendah liwat preamplifier sing dipasang ing sensor kasebut.Sensor jinis IEPE biasane ana ing bentuk output rong kabel, yaiku, sumber arus konstan digunakake kanggo sumber daya;baris padha digunakake kanggo sumber daya lan sinyal.Biasane bagean DC disaring dening saringan high-pass ing output saka sumber daya saiki pancet.Kauntungan paling gedhe saka sensor jinis IEPE yaiku kualitas sinyal pangukuran sing apik, gangguan sing sithik, kemampuan anti-gangguan sing kuat lan pangukuran jarak jauh, utamane akeh sistem akuisisi data anyar sing wis dilengkapi sumber arus konstan, mula, sensor IEPE bisa langsung disambungake menyang sistem akuisisi data.Tanpa instrumentasi sekunder liyane.Sensor IEPE wis mboko sithik ngganti accelerometers piezoelektrik output daya tradisional ing testing geter.KH400A nduweni karakteristik sensitivitas dhuwur, kaku dhuwur, lan wates ngisor respon frekuensi rendah.Iki digunakake kanthi wiyar ing pangukuran geter lan kejut ing aeroangkasa, penerbangan, transportasi, konstruksi, jembatan, pemantauan industri, riset lan piwulang ilmiah, pangukuran lan lapangan liyane;utamané cocok kanggo testing struktur jembatan, bangunan Low-magnitudo, lapangan geter frekuensi banget kurang kayata ngawasi geter, deteksi lindhu, lemah lan dhasar ngawasi getaran.

     

  • suhu dhuwur 1200c alat ukur suhu suhu dhuwur logam termokopel jinis K

    suhu dhuwur 1200c alat ukur suhu suhu dhuwur logam termokopel jinis K

    Deskripsi Produk Elemen PT100,PT1000,CU50,CU100, Tipe Liyane K / E / N / J / T / S / R / B Standar kualitas tes IEC584, IEC1515, GB/T16839-1997, JB/T5582-91 Kelas Kelas I, Diameter kawat Elemen Kelas II Tipe Tunggal: 2-8mm, Tipe Ganda: 3-8mm, Materi tabung perlindungan Disesuaikan 304/316/316l/310s/3039/Inconel/Tabung Keramik Diameter kawat Elemen Tipe Tunggal: 2-8mm, Tipe ganda: 3-8mm, kisaran pangukuran khusus PT100: -200 nganti 500 ℃ ...
  • 50mm 100mm 150mm 200mm Hot Sale 3 Kawat Pt100 Screw Rtd Thermocouple Sensor Termokopel Sederhana

    50mm 100mm 150mm 200mm Hot Sale 3 Kawat Pt100 Screw Rtd Thermocouple Sensor Termokopel Sederhana

    Deskripsi Produk
    Tipe K thermocouple / PT100 sensor suhu minangka sensor suhu nggunakake resistensi platinum (PT) lan suhu nduweni hubungan fungsional tartamtu, amarga presisi dhuwur, sawetara pangukuran gedhe, reproduksibilitas lan stabilitas.Bisa langsung ngukur suhu permukaan macem-macem cairan, uap, gas lan barang padhet.Utamane cocok kanggo instalasi ing panggonan suhu miniatur khusus, pipa sempit, mlengkung, syarat respon cepet.
    Spesifikasi sensor suhu:
    1. Kisaran suhu panggunaan:
    K (- 50 ~ 1300 ° C), S (50 ~ 1700 ° C), T (200 ~ 350 ° C), E (0 ~ 800 ° C), J (0 ~ 1000 ° C), B (300 ~ 1800 ° C), N (0 ~ 1300 ° C) PT100: -200 nganti 500 ℃ kanggo Kelas A, -200 nganti 600 ℃ kanggo Kelas B Cu50 ( -50 ~ 150 ℃), Cu100 ( -50 ~ 150 ℃ )
    2. Gunakake antarmuka 2/3-kabel
    3. Akurasi saka Kelas I, Kelas II
    Fitur:
    1. Presisi dhuwur lan stabilitas sing apik;
    2. Sensitivitas dhuwur lan linearitas sing apik;
    3. Wektu nanggepi cendhak lan kompatibilitas apik;
    4. Struktur kompak, instalasi gampang, kinerja anti banyu apik
  • Low Price Air Suhu lan Kelembapan Sensor RS485 Wall Mount Temp Humid Transmitter

    Low Price Air Suhu lan Kelembapan Sensor RS485 Wall Mount Temp Humid Transmitter

    Deskripsi Produk
    KHT100 punika kualitas dhuwur tembok jinis suhu lan asor sensor, ngadopsi Swiss modul sensor majeng lan kinerja dhuwur siji chip dirancang kanggo suhu asor Takeran kamar njero ruangan, digunakake digunakake ing tetanèn: griya ijo, house jamur, farm, seeding kamar, house unggas;panyimpenan refrigerated, Warehouse, kamar kadhemen Medicinal, HAVC;Otomasi Bangunan aplikasi lingkungan asor dhuwur.Lingkungan Kelembapan Tinggi:

    Fitur
    * Akurasi Dhuwur, Stabilitas Dhuwur;Anti-Interferensi dealing ing PCB
    * Teknologi sealing dhuwur lan proteksi lapisan telu-bukti sing apik
    * Range: T: -20 nganti 80°C, 0-50°C, -40 nganti 60°C;H: 0-100%
    * Kisaran suhu bisa disetel kanthi ngalih DIN njero
    * Kanthi fungsi nutup kerugian dening tombol dibangun ing
    * Output: 4-20mA, 0-5VDC, 0-10VDC, output RS485
    * Probe bisa karo bledug-bukti, jinis banyu-bukti, opsional
    * Akurasi: T: ± 3 ° C, H: ± 3%;Resolusi: T: 0,01, H: 0,1% RH
    * Proteksi: omah listrik: IIP65;Probe: IP54
    * Wide sumber daya: 12-36VDC;15-36VDC (mung 4-20mA)