Pemancar suhu lan kelembapan

  • Low Price Air Suhu lan Kelembapan Sensor RS485 Wall Mount Temp Humid Transmitter

    Low Price Air Suhu lan Kelembapan Sensor RS485 Wall Mount Temp Humid Transmitter

    Deskripsi Produk
    KHT100 punika kualitas dhuwur tembok jinis suhu lan asor sensor, ngadopsi Swiss modul sensor majeng lan kinerja dhuwur siji chip dirancang kanggo suhu asor Takeran kamar njero ruangan, digunakake digunakake ing tetanèn: griya ijo, house jamur, farm, seeding kamar, house unggas;panyimpenan refrigerated, Warehouse, kamar kadhemen Medicinal, HAVC;Otomasi Bangunan aplikasi lingkungan asor dhuwur.Lingkungan Kelembapan Tinggi:

    Fitur
    * Akurasi Dhuwur, Stabilitas Dhuwur;Anti-Interferensi dealing ing PCB
    * Teknologi sealing dhuwur lan proteksi lapisan telu-bukti sing apik
    * Range: T: -20 nganti 80°C, 0-50°C, -40 nganti 60°C;H: 0-100%
    * Kisaran suhu bisa disetel kanthi ngalih DIN njero
    * Kanthi fungsi nutup kerugian dening tombol dibangun ing
    * Output: 4-20mA, 0-5VDC, 0-10VDC, output RS485
    * Probe bisa karo bledug-bukti, jinis banyu-bukti, opsional
    * Akurasi: T: ± 3 ° C, H: ± 3%;Resolusi: T: 0,01, H: 0,1% RH
    * Proteksi: omah listrik: IIP65;Probe: IP54
    * Wide sumber daya: 12-36VDC;15-36VDC (mung 4-20mA)
  • Low Price Air Suhu lan Kelembapan Sensor RS485 Wall Mount Temp Humid Transmitter

    Low Price Air Suhu lan Kelembapan Sensor RS485 Wall Mount Temp Humid Transmitter

    Deskripsi Produk
    KHT100 punika kualitas dhuwur tembok jinis suhu lan asor sensor, ngadopsi Swiss modul sensor majeng lan kinerja dhuwur siji chip dirancang kanggo suhu asor Takeran kamar njero ruangan, digunakake digunakake ing tetanèn: griya ijo, house jamur, farm, seeding kamar, house unggas;panyimpenan refrigerated, Warehouse, kamar kadhemen Medicinal, HAVC;Otomasi Bangunan aplikasi lingkungan asor dhuwur.Lingkungan Kelembapan Tinggi:

    Fitur
    * Akurasi Dhuwur, Stabilitas Dhuwur;Anti-Interferensi dealing ing PCB
    * Teknologi sealing dhuwur lan proteksi lapisan telu-bukti sing apik
    * Range: T: -20 nganti 80°C, 0-50°C, -40 nganti 60°C;H: 0-100%
    * Kisaran suhu bisa disetel kanthi ngalih DIN njero
    * Kanthi fungsi nutup kerugian dening tombol dibangun ing
    * Output: 4-20mA, 0-5VDC, 0-10VDC, output RS485
    * Probe bisa karo bledug-bukti, jinis banyu-bukti, opsional
    * Akurasi: T: ± 3 ° C, H: ± 3%;Resolusi: T: 0,01, H: 0,1% RH
    * Proteksi: omah listrik: IIP65;Probe: IP54
    * Wide sumber daya: 12-36VDC;15-36VDC (mung 4-20mA)

     

  • Sensor Suhu lan Kelembapan Digital KH706D

    Sensor Suhu lan Kelembapan Digital KH706D

    Deskripsi Produk

     

    Sensor Suhu lan Kelembapan Nirkabel KH706D kanthi Indikator
    ukuran: 174*72.4mm
    T:-20-80 H:0-100
    sumber daya: 5V DC-AC adaptor

  • KHT200 Smart Duct Tipe Suhu lan Kelembapan Transmitter

    KHT200 Smart Duct Tipe Suhu lan Kelembapan Transmitter

    KHT200 minangka sensor suhu lan kelembapan jinis Duct kualitas dhuwur, ngadopsi modul sensor canggih Swiss lan chip tunggal kinerja dhuwur sing dirancang kanggo pangukuran kelembapan suhu ing HAVC, AC Tengah;Griya ijo, peralatan terpadu, industri pengering, otomatisasi bangunan lan liya-liyane aplikasi lingkungan kelembapan sing dhuwur.

  • KHT500 Tembok Tipe Suhu Kamar lan Pemancar Kelembapan

    KHT500 Tembok Tipe Suhu Kamar lan Pemancar Kelembapan

    KHT500 minangka sensor suhu lan kelembapan jinis tembok, ngadopsi modul sensor canggih Swiss lan chip tunggal kinerja dhuwur sing dirancang kanggo pangukuran kelembapan suhu ruangan, digunakake digunakake ing automation bangunan, hotel, perpustakaan, kamar, kamar resik, bengkel utawa tanduran tanpa bledug. , medical, warehouse, super-pasar etc pangukuran udara lingkungan.

  • KHT100 Smart Wall Tipe Suhu lan Kelembapan Transmitter

    KHT100 Smart Wall Tipe Suhu lan Kelembapan Transmitter

    KHT100 punika kualitas dhuwur tembok jinis suhu lan asor sensor, ngadopsi Swiss modul sensor majeng lan kinerja dhuwur siji chip dirancang kanggo suhu asor Takeran kamar njero ruangan, digunakake digunakake ing tetanèn: griya ijo, house jamur, farm, seeding kamar, house unggas;panyimpenan refrigerated, Warehouse, kamar kadhemen Medicinal, HAVC;Otomasi Bangunan aplikasi lingkungan asor dhuwur.Lingkungan Kelembapan Tinggi: