Sensor suhu

  • 4-20MA Explosion-proof sensing meter sensor tahan termal kepala dipasang PT100 pemancar suhu pemancar probe

    4-20MA Explosion-proof sensing meter sensor tahan termal kepala dipasang PT100 pemancar suhu pemancar probe

    Pitakonan pemantauan wektu nyata Piranti Peralatan nggunakake kertu akuisisi sambungan komunikasi RS485 kanggo entuk rekaman wektu nyata, ngawasi lan pitakon Rekomendasi Produk Disaranake dening bakul Digital industri pt100 4-20mA jinis k Display thermocouple thermometer Probe $30.00 – $61.00 / set 2 set Pt100/ Sensor suhu Pt1000 nganggo kabel pelindung tahan karat $1.90 - $2.80 / potong 5 potong industri khusus 3 kawat 4 kabel...
  • suhu dhuwur 1200c alat ukur suhu suhu dhuwur logam termokopel jinis K

    suhu dhuwur 1200c alat ukur suhu suhu dhuwur logam termokopel jinis K

    Deskripsi Produk Elemen PT100,PT1000,CU50,CU100, Tipe Liyane K / E / N / J / T / S / R / B Standar kualitas tes IEC584, IEC1515, GB/T16839-1997, JB/T5582-91 Kelas Kelas I, Diameter kawat Elemen Kelas II Tipe Tunggal: 2-8mm, Tipe Ganda: 3-8mm, Materi tabung perlindungan Disesuaikan 304/316/316l/310s/3039/Inconel/Tabung Keramik Diameter kawat Elemen Tipe Tunggal: 2-8mm, Tipe ganda: 3-8mm, kisaran pangukuran khusus PT100: -200 nganti 500 ℃ ...
  • 50mm 100mm 150mm 200mm Hot Sale 3 Kawat Pt100 Screw Rtd Thermocouple Sensor Termokopel Sederhana

    50mm 100mm 150mm 200mm Hot Sale 3 Kawat Pt100 Screw Rtd Thermocouple Sensor Termokopel Sederhana

    Deskripsi Produk
    Tipe K thermocouple / PT100 sensor suhu minangka sensor suhu nggunakake resistensi platinum (PT) lan suhu nduweni hubungan fungsional tartamtu, amarga presisi dhuwur, sawetara pangukuran gedhe, reproduksibilitas lan stabilitas.Bisa langsung ngukur suhu permukaan macem-macem cairan, uap, gas lan barang padhet.Utamane cocok kanggo instalasi ing panggonan suhu miniatur khusus, pipa sempit, mlengkung, syarat respon cepet.
    Spesifikasi sensor suhu:
    1. Kisaran suhu panggunaan:
    K (- 50 ~ 1300 ° C), S (50 ~ 1700 ° C), T (200 ~ 350 ° C), E (0 ~ 800 ° C), J (0 ~ 1000 ° C), B (300 ~ 1800 ° C), N (0 ~ 1300 ° C) PT100: -200 nganti 500 ℃ kanggo Kelas A, -200 nganti 600 ℃ kanggo Kelas B Cu50 ( -50 ~ 150 ℃), Cu100 ( -50 ~ 150 ℃ )
    2. Gunakake antarmuka 2/3-kabel
    3. Akurasi saka Kelas I, Kelas II
    Fitur:
    1. Presisi dhuwur lan stabilitas sing apik;
    2. Sensitivitas dhuwur lan linearitas sing apik;
    3. Wektu nanggepi cendhak lan kompatibilitas apik;
    4. Struktur kompak, instalasi gampang, kinerja anti banyu apik
  • 100mV/g Integratif Piezoelektrik Kecepatan Getaran Transduser Triaxial Pemancar Getaran

    100mV/g Integratif Piezoelektrik Kecepatan Getaran Transduser Triaxial Pemancar Getaran

    Deskripsi Produk
    KH5004 3-axis: KH5004 accelerometer dirancang kanthi prinsip efek piezoelektrik, pangukuran 3-sumbu, ndhukung macem-macem opsi instalasi, bisa menehi kinerja dhuwur lan nilai banget, kanggo ketemu tes macem-macem kanggo ombone paling.Produk kasebut dipasang karo sirkuit integrasi presisi, sing bisa ngukur telung arah X, Y, lan Z bebarengan, lan output sinyal 4-20mA utawa IEPE.Pangguna bisa nyambungake PLC / DCS utawa peralatan ngawasi kolektor liyane, utamané digunakake kanggo ngawasi negara getaran saka Gir lan bantalan saka mesin puteran industri (motors, pumps, centrifuges, compressors, blowers, etc.), ngawasi fault, engineering geology, ngawasi geologi. , getaran saka bangunan dhuwur lan struktur gedhe, etc.
  • Termokopel Tipe K sing Disetel

    Termokopel Tipe K sing Disetel

    Tampilan produk

     

    Handheld K thermocouple, resistance termal nduweni kaluwihan saka mlengkung, resistance dhuwur meksa, wektu respon termal cepet lan kekiatan kuwat, minangka sensor suhu biasane digunakake karo instruments tampilan, recorder lan regulator elektronik.Bisa langsung ngukur suhu permukaan macem-macem cairan, uap, gas lan barang padhet.Utamane cocok kanggo instalasi ing panggonan suhu miniatur khusus, pipa sempit, mlengkung, syarat respon cepet.
    Spesifikasi sensor suhu:
    1. Kisaran suhu panggunaan: K (- 50 ~ 1300 ° C), S (50 ~ 1700 ° C), T (200 ~ 350 ° C), E (0 ~ 800 ° C), J (0 ~ 1000 ° C), B (300 ~ 1800 ° C), N (0 ~ 1300 ° C) PT100: -200 nganti 500 ℃ kanggo Kelas A, -200 nganti 600 ℃ kanggo Kelas B Cu50 ( -50 ~ 150 ℃), Cu100 (-50 ~ 150 ℃ )
    2. Gunakake antarmuka 2/3-kabel
    3. Akurasi saka Kelas I, Kelas II
    Fitur:
    1. Presisi dhuwur lan stabilitas sing apik;
    2. Sensitivitas dhuwur lan linearitas sing apik;
    3. Wektu nanggepi cendhak lan kompatibilitas apik;
    4. Struktur kompak, instalasi gampang, kinerja anti banyu apik

  • Penjualan panas 4 ~ 20ma sensor suhu KBSRK tipe thermo pasangan platinum rhodium termokopel tipe k

    Penjualan panas 4 ~ 20ma sensor suhu KBSRK tipe thermo pasangan platinum rhodium termokopel tipe k

    Deskripsi Produk
    thermocouple jinis k minangka sensor suhu nggunakake resistensi platinum (PT) lan suhu nduweni hubungan fungsional tartamtu, amarga presisi dhuwur, sawetara pangukuran gedhe, reproduksibilitas lan stabilitas.Bisa langsung ngukur suhu permukaan macem-macem cairan, uap, gas lan barang padhet.Utamane cocok kanggo instalasi ing panggonan suhu miniatur khusus, pipa sempit, mlengkung, syarat respon cepet.
    Spesifikasi sensor suhu:
    1. Kisaran suhu panggunaan: K (- 50 ~ 1300 ° C), S (50 ~ 1700 ° C), T (200 ~ 350 ° C), E (0 ~ 800 ° C), J (0 ~ 1000 ° C), B (300 ~ 1800 ° C), N (0 ~ 1300 ° C)

    PT100: -200 kanggo 500 ℃ kanggo Kelas A, -200 kanggo 600 ℃ kanggo Kelas B Cu50 (-50 ~ 150 ℃), Cu100 (-50 ~ 150 ℃)
    2. Gunakake antarmuka 2/3-kabel
    3. Akurasi saka Kelas I, Kelas IIFitur:
    1. Presisi dhuwur lan stabilitas sing apik;
    2. Sensitivitas dhuwur lan linearitas sing apik;
    3. Wektu nanggepi cendhak lan kompatibilitas apik;
    4. Struktur kompak, instalasi gampang, kinerja anti banyu apik

  • anti banyu loro kabel ntc termistor rtd sensor suhu

    anti banyu loro kabel ntc termistor rtd sensor suhu

    Deskripsi Produk Rekomendasi Produk Disaranake dening bakul 0-1100 derajat 1200c probe K/J/T/N jinis sensor suhu termokopel $0,90 – $6,30 / Piece 2 Piece Utas Armored/Flanged 1200c Suhu dhuwur JKTS Tipe sensor suhu kepala termokopel karo M6 Screw $1285. / Piece 2 Piece 0.25mm/0.3mm/0.35mm/0.4mm/0.5mm B/R/S tipe platinum-rhodium thermocouple kawat $0.45 – $0.90 / Meter 100.0 Meter Suhu dhuwur 4-20mA PT100...
  • BSRK jinis termokopel platinum rhodium pasangan

    BSRK jinis termokopel platinum rhodium pasangan

    Deskripsi Produk Elemen PT100,PT1000,CU50,CU100, Standar kualitas Uji liyane IEC584, IEC1515, GB/T16839-1997, JB/T5582-91 Kelas Kelas I, Kelas II Elemen diameter kawat Tipe tunggal: 2-8mm, Tipe ganda: 3 -8mm, Material tabung Proteksi Disesuaikan 304, 310S, 316etc Diameter kawat Elemen Tipe Tunggal: 2-8mm, Tipe ganda: 3-8mm, Range Pengukuran Disesuaikan PT100: -200 nganti 500 ℃ kanggo Kelas A, -200 nganti 600 ℃ kanggo Kelas B Cu50 (-50 ~ 150 ℃), Cu100 ( ...
  • sensor suhu kamar lenga anti banyu pt 100 thermocouple k-jinis knalpot sensor suhu cilik

    sensor suhu kamar lenga anti banyu pt 100 thermocouple k-jinis knalpot sensor suhu cilik

    K Type thermocouple karo sarung logam utawa kabel timbal digunakake digunakake ing aviation, nuklir, Petroleum, kimia, metalurgi, mechanical, listrik lan sektor industri lan lapangan ngelmu;Tipe K biasane digunakake karo indikator, recorder, controller, lan komputer lan piranti liyane.Tipe K bisa langsung ngukur macem-macem Cairan, uap & gas lan suhu lumahing ngalangi saka 0 ℃ kanggo 1300 ℃.Utamané cocok kanggo diinstal ing panggonan suhu miniaturized khusus karo pipo sempit, mlengkung lan respon cepet dibutuhake.

  • Plug ing output pemancar suhu 4-20mA

    Plug ing output pemancar suhu 4-20mA

    pemancar suhu

    Modul pemancar suhu seri KH nganggo catu daya 24V, sistem pemancar terintegrasi rong kabel.Produk nganggo sirkuit terpadu sing diimpor, resistensi termal utawa amplifikasi sinyal termokopel lan konversi dadi arus output 4-20mA utawa 0-10mA, utawa voltase output 0 ~ 5V.Siji pemancar waja bisa langsung ngukur suhu gas utawa Cairan utamané cocok kanggo pangukuran sawetara suhu kurang, kanggo ngatasi kondensasi banyu ing impact saka pangukuran suhu.
  • Konektor termokopel tipe K omega standar lanang lan wadon

    Konektor termokopel tipe K omega standar lanang lan wadon

    konektor thermocouple karo sarung logam utawa kabel timbal digunakake digunakake ing aviation, nuklir, Petroleum, kimia, metalurgi, mechanical, listrik lan sektor industri lan lapangan ngelmu;Tipe K biasane digunakake karo indikator, recorder, controller, lan komputer lan piranti liyane.Tipe K bisa langsung ngukur macem-macem Cairan, uap & gas lan suhu lumahing ngalangi saka 0 ℃ kanggo 1300 ℃.Utamané cocok kanggo diinstal ing panggonan suhu miniaturized khusus karo pipo sempit, mlengkung lan respon cepet dibutuhake

  • jinis thermocouple - jinis Patch

    jinis thermocouple - jinis Patch

    Tipe K thermocouple / PT100 sensor suhu minangka sensor suhu nggunakake resistensi platinum (PT) lan suhu nduweni hubungan fungsional tartamtu, amarga presisi dhuwur, sawetara pangukuran gedhe, reproduksibilitas lan stabilitas.Bisa langsung ngukur suhu permukaan macem-macem cairan, uap, gas lan barang padhet.Utamane cocok kanggo instalasi ing panggonan suhu miniatur khusus, pipa sempit, mlengkung, syarat respon cepet.
    Spesifikasi sensor suhu:
    1. Kisaran suhu panggunaan:
    K (- 50 ~ 1300 ° C), S (50 ~ 1700 ° C), T (200 ~ 350 ° C), E (0 ~ 800 ° C), J (0 ~ 1000 ° C), B (300 ~ 1800 ° C), N (0 ~ 1300 ° C)
    PT100: -200 kanggo 500 ℃ kanggo Kelas A, -200 kanggo 600 ℃ kanggo Kelas B Cu50 (-50 ~ 150 ℃), Cu100 (-50 ~ 150 ℃)
    2. Gunakake antarmuka 2/3-kabel
    3. Akurasi saka Kelas I, Kelas II
    Fitur:
    1. Presisi dhuwur lan stabilitas sing apik;
    2. Sensitivitas dhuwur lan linearitas sing apik;
    3. Wektu nanggepi cendhak lan kompatibilitas apik;
    4. Struktur kompak, instalasi gampang, kinerja anti banyu apik

123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3