Sensor geter

  • 100mV/g Integratif Piezoelektrik Kecepatan Getaran Transduser Triaxial Pemancar Getaran

    100mV/g Integratif Piezoelektrik Kecepatan Getaran Transduser Triaxial Pemancar Getaran

    Deskripsi Produk
    KH5004 3-axis: KH5004 accelerometer dirancang kanthi prinsip efek piezoelektrik, pangukuran 3-sumbu, ndhukung macem-macem opsi instalasi, bisa menehi kinerja dhuwur lan nilai banget, kanggo ketemu tes macem-macem kanggo ombone paling.Produk kasebut dipasang karo sirkuit integrasi presisi, sing bisa ngukur telung arah X, Y, lan Z bebarengan, lan output sinyal 4-20mA utawa IEPE.Pangguna bisa nyambungake PLC / DCS utawa peralatan ngawasi kolektor liyane, utamané digunakake kanggo ngawasi negara getaran saka Gir lan bantalan saka mesin puteran industri (motors, pumps, centrifuges, compressors, blowers, etc.), ngawasi fault, engineering geology, ngawasi geologi. , getaran saka bangunan dhuwur lan struktur gedhe, etc.
  • Fan pump Vibration Transmitter 4-20ma Housing Sensor Getaran Kanggo Ngawasi Sistem Getaran

    Fan pump Vibration Transmitter 4-20ma Housing Sensor Getaran Kanggo Ngawasi Sistem Getaran

    Deskripsi Produk
    Akselerometer piezoelektrik KH400A yaiku akselerometer piezoelektrik sensitivitas dhuwur frekuensi rendah kanthi sirkuit IEPE sing dibangun;Ngonversi output pangisian daya dening sensor piezoelektrik jinis daya dadi output voltase impedansi rendah liwat preamplifier sing dipasang ing sensor kasebut.Sensor jinis IEPE biasane ana ing bentuk output rong kabel, yaiku, sumber arus konstan digunakake kanggo sumber daya;baris padha digunakake kanggo sumber daya lan sinyal.Biasane bagean DC disaring dening saringan high-pass ing output saka sumber daya saiki pancet.Kauntungan paling gedhe saka sensor jinis IEPE yaiku kualitas sinyal pangukuran sing apik, gangguan sing sithik, kemampuan anti-gangguan sing kuat lan pangukuran jarak jauh, utamane akeh sistem akuisisi data anyar sing wis dilengkapi sumber arus konstan, mula, sensor IEPE bisa langsung disambungake menyang sistem akuisisi data.Tanpa instrumentasi sekunder liyane.Sensor IEPE wis mboko sithik ngganti accelerometers piezoelektrik output daya tradisional ing testing geter.KH400A nduweni karakteristik sensitivitas dhuwur, kaku dhuwur, lan wates ngisor respon frekuensi rendah.Iki digunakake kanthi wiyar ing pangukuran geter lan kejut ing aeroangkasa, penerbangan, transportasi, konstruksi, jembatan, pemantauan industri, riset lan piwulang ilmiah, pangukuran lan lapangan liyane;utamané cocok kanggo testing struktur jembatan, bangunan Low-magnitudo, lapangan geter frekuensi banget kurang kayata ngawasi geter, deteksi lindhu, lemah lan dhasar ngawasi getaran.

     

  • Waterproof Vibration Transmitter Eddy Sensor Jarak Saiki Kanggo Deteksi State Mechanical

    Waterproof Vibration Transmitter Eddy Sensor Jarak Saiki Kanggo Deteksi State Mechanical

    Deskripsi Produk

    ringkesan
    Sensor saiki eddy bisa ngukur jarak antarane konduktor logam sing diukur lan permukaan probe kanthi statis lan dinamis kanthi non-kontak, linearitas dhuwur lan resolusi dhuwur.Kayata getaran radial, amplitudo lan posisi sumbu poros.Ing antarane kabeh gejala kesalahan sing ana gandhengane karo kahanan mekanik, pangukuran getaran mekanik minangka sing paling otoritatif amarga ngemot informasi amplitudo, fase lan frekuensi ing wektu sing padha.

  • Probe kombinasi papat parameter KR939SB4 menara pendingin peredam suhu getaran 4-20ma Pemancar getaran

    Probe kombinasi papat parameter KR939SB4 menara pendingin peredam suhu getaran 4-20ma Pemancar getaran

    Deskripsi Produk
    Probe kombinasi telung parameter minangka pemancar kombinasi sing ngukur suhu minyak, level minyak lan getaran.Produk iki nganggo sensor tliti dhuwur lan chip pangolahan sing diimpor, supaya output telung parameter minangka sinyal 4-20mA rong kabel, sing bisa langsung disambungake menyang macem-macem instrumen sekunder umum, utawa akuisisi data komputer lan sistem kontrol ( DCS, PLC, lsp).Pemancar nduweni rega sing murah, kinerja sing unggul, kabeh struktur anti-karat stainless steel lan panyegelan sing apik lan langkah-langkah anti-getaran, saengga bisa digunakake kanthi online kanthi suwe tanpa pangopènan ing lingkungan sing atos saiki.Cara output saiki sing diadopsi dening pemancar kombinasi telu-parameter terpadu HN500B, nduweni karakteristik transmisi jarak jauh lan anti-gangguan sing apik.Iku pilihan becik kanggo ngukur suhu lenga, tingkat lenga lan geter ing mesin puteran, mesin reciprocating lan peralatan liyane.
  • Kustomisasi rega pabrik pemancar getaran eddy sensor probe saiki tester sensor jarak

    Kustomisasi rega pabrik pemancar getaran eddy sensor probe saiki tester sensor jarak

    Sensor saiki eddy bisa ngukur jarak antarane konduktor logam sing diukur lan permukaan probe kanthi statis lan dinamis kanthi non-kontak, linearitas dhuwur lan resolusi dhuwur.Kayata getaran radial, amplitudo lan posisi sumbu poros.Ing antarane kabeh gejala kesalahan sing ana gandhengane karo kahanan mekanik, pangukuran getaran mekanik minangka sing paling otoritatif amarga ngemot informasi amplitudo, fase lan frekuensi ing wektu sing padha.

  • Fan pump Vibration Transmitter 4-20ma Housing Sensor Getaran Kanggo Ngawasi Sistem Getaran

    Fan pump Vibration Transmitter 4-20ma Housing Sensor Getaran Kanggo Ngawasi Sistem Getaran

    Akselerometer piezoelektrik KH400A yaiku akselerometer piezoelektrik sensitivitas dhuwur frekuensi rendah kanthi sirkuit IEPE sing dibangun;Ngonversi output pangisian daya dening sensor piezoelektrik jinis daya dadi output voltase impedansi rendah liwat preamplifier sing dipasang ing sensor kasebut.Sensor jinis IEPE biasane ana ing bentuk output rong kabel, yaiku, sumber arus konstan digunakake kanggo sumber daya;baris padha digunakake kanggo sumber daya lan sinyal.Biasane bagean DC disaring dening saringan high-pass ing output saka sumber daya saiki pancet.Kauntungan paling gedhe saka sensor jinis IEPE yaiku kualitas sinyal pangukuran sing apik, gangguan sing sithik, kemampuan anti-gangguan sing kuat lan pangukuran jarak jauh, utamane akeh sistem akuisisi data anyar sing wis dilengkapi sumber arus konstan, mula, sensor IEPE bisa langsung disambungake menyang sistem akuisisi data.Tanpa instrumentasi sekunder liyane.Sensor IEPE wis mboko sithik ngganti accelerometers piezoelektrik output daya tradisional ing testing geter.KH400A nduweni karakteristik sensitivitas dhuwur, kaku dhuwur, lan wates ngisor respon frekuensi rendah.Iki digunakake kanthi wiyar ing pangukuran geter lan kejut ing aeroangkasa, penerbangan, transportasi, konstruksi, jembatan, pemantauan industri, riset lan piwulang ilmiah, pangukuran lan lapangan liyane;utamané cocok kanggo testing struktur jembatan, bangunan Low-magnitudo, lapangan geter frekuensi banget kurang kayata ngawasi geter, deteksi lindhu, lemah lan dhasar ngawasi getaran.
    jeneng
    Pemancar geter
    Tipe sensor
    Piezoelektrik
    Bahan piezoelektrik
    PZT-5
    Range pengukuran
    (kacepetan geter)0-200 mm/s
    Pangukuran
    kesalahan ± 3% vom Endwert
    Nomer pangukuran
    1 axis
    Rentang frekuensi
    (kacepetan geter) 5Hz-1000Hz
    Tegangan operasi
    +12-24 V
    Jinis voltase
    DC
    Fungsi output
    4-20 mA
    Tipe pemasangan
    Utas lanang M8 x 1,25 lan 1/4 "-28 UNF
    Sambungan
    M10 * 1.5 konektor
    Bahan
    Baja tahan karat 316L
  • Sensor pemantauan Getaran MIC-ZD

    Sensor pemantauan Getaran MIC-ZD

    Pemancar getaran integratif MIC-ZD, nggabungake sensor geter tradisional lan sirkuit pangukuran akurasi bebarengan, ora mung entuk fungsi sistem pangukuran getaran mode "sensor + pemancar", nanging uga entuk sistem ukuran geter sing ekonomi nanging kanthi akurasi dhuwur.Pemancar bisa nyambung langsung karo PLC, DCS utawa sistem liyane.Dipasang ing tutup bantalan mesin puteran, pemancar minangka pilihan sing cocog kanggo turbin uap, kompresor, motor, blower, penggemar, pompa banyu lsp kanggo ngukur kacepetan geter utawa amplitudo getaran.Pemancar bisa digunakake kanthi wiyar ing pabrik pemanas lan listrik, pabrik semen, pabrik mesin, pabrik blower, pabrik kertas, mesin tambang batu bara dll

    Metode pemasangan:vertikal utawa horisontal dipasang ing titik geter diukur

  • Ngawasi Getaran Mic-Hyt 3 -Sensor Sumbu

    Ngawasi Getaran Mic-Hyt 3 -Sensor Sumbu

    MIC-XYZ integratif 3-Axis (XYZ) pemancar geter, nggabungake sensor geter tradisional lan sirkuit pangukuran akurasi bebarengan, ora mung entuk fungsi sistem pangukuran getaran mode "sensor + pemancar", nanging uga entuk sistem ukuran geter sing ekonomi nanging akurasi dhuwur.Pemancar bisa nyambung langsung karo PLC, DCS utawa sistem liyane.Dipasang ing tutup bantalan mesin puteran, pemancar minangka pilihan sing cocog kanggo turbin uap, kompresor, motor, blower, penggemar, pompa banyu lsp kanggo ngukur kacepetan geter utawa amplitudo getaran.Pemancar bisa digunakake kanthi wiyar ing pabrik pemanas lan listrik, pabrik semen, pabrik mesin, pabrik blower, pabrik kertas, mesin tambang batu bara dll.

    Metode pemasangan:vertikal utawa horisontal dipasang ing titik geter diukur

  • Sensor Ngawasi Suhu lan Getaran MIC-HZT

    Sensor Ngawasi Suhu lan Getaran MIC-HZT

    Suhu integratif MIC-HZT lan pemancar geter, nggabungake sensor getaran tradisional lan sirkuit pangukuran akurasi bebarengan, ora mung entuk fungsi sistem pangukuran getaran mode "sensor + pemancar", nanging uga entuk sistem ukuran geter kanthi ekonomi nanging akurasi dhuwur.Pemancar bisa nyambung langsung karo PLC, DCS utawa sistem liyane.Dipasang ing tutup bantalan mesin puteran, pemancar minangka pilihan sing cocog kanggo turbin uap, kompresor, motor, blower, penggemar, pompa banyu lsp kanggo ngukur kacepetan geter utawa amplitudo getaran.Pemancar bisa digunakake kanthi wiyar ing pabrik pemanas lan listrik, pabrik semen, pabrik mesin, pabrik blower, pabrik kertas, mesin tambang batu bara dll.

    Metode pemasangan:vertikal utawa horisontal dipasang ing titik geter diukur

  • Mic-Hzd Explosion-Proof Geter Sensor

    Mic-Hzd Explosion-Proof Geter Sensor

    MIC-HZD integratif Explosion-proof integrative geter sensor, nggabungake sensor geter tradisional lan akurasi ngukur sirkuit bebarengan, ora mung entuk "sensor + pemancar" mode fungsi sistem pangukuran geter, nanging uga entuk ekonomi nanging akurasi dhuwur sistem ukuran geter.Pemancar bisa nyambung langsung karo PLC, DCS utawa sistem liyane.Dipasang ing tutup bantalan mesin puteran, pemancar minangka pilihan sing cocog kanggo turbin uap, kompresor, motor, blower, penggemar, pompa banyu lsp kanggo ngukur kacepetan geter utawa amplitudo getaran.Pemancar bisa digunakake kanthi wiyar ing pabrik pemanas lan listrik, pabrik semen, pabrik mesin, pabrik blower, pabrik kertas, mesin tambang batu bara dll.

    Metode pemasangan:vertikal utawa horisontal dipasang ing titik geter diukur

  • Sensor Suhu lan Getaran

    Sensor Suhu lan Getaran

    MIC-HZD integratif Explosion-proof integrative geter sensor, nggabungake sensor geter tradisional lan akurasi ngukur sirkuit bebarengan, ora mung entuk "sensor + pemancar" mode fungsi sistem pangukuran geter, nanging uga entuk ekonomi nanging akurasi dhuwur sistem ukuran geter.Pemancar bisa nyambung langsung karo PLC, DCS utawa sistem liyane.Dipasang ing tutup bantalan mesin puteran, pemancar minangka pilihan sing cocog kanggo turbin uap, kompresor, motor, blower, penggemar, pompa banyu lsp kanggo ngukur kacepetan geter utawa amplitudo getaran.Pemancar bisa digunakake kanthi wiyar ing pabrik pemanas lan listrik, pabrik semen, pabrik mesin, pabrik blower, pabrik kertas, mesin tambang batu bara dll.

    Metode pemasangan:vertikal utawa horisontal dipasang ing titik geter diukur

  • Manual Sensor Akselerasi MIC-G

    Manual Sensor Akselerasi MIC-G

    Pemancar Percepatan integratif MIC-G, nggabungake sensor geter tradisional lan sirkuit pangukuran akurasi bebarengan, ora mung entuk mode "sensor + pemancar" fungsi sistem pangukuran akselerasi, nanging uga entuk sistem ukuran Akselerasi sing ekonomi nanging akurasi dhuwur.Pemancar bisa nyambung langsung karo PLC, DCS utawa sistem liyane.Dipasang ing tutup bantalan mesin puteran, pemancar minangka pilihan becik kanggo turbin uap, kompresor, motor, blower, penggemar, pompa banyu lan liya-liyane kanggo ngukur Percepatan. pabrik, pabrik blower, pabrik kertas, mesin tambang batu bara lsp.

    Metode pemasangan:vertikal utawa horisontal dipasang ing titik geter diukur

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2